Handige accessoires voor tijdens het sporten

handige accessoires voor tijdens het sporten

Hoi! De zomer is begonnen en het is weer tijd (én mogelijk) om alle leuke outdoor activiteiten te kunnen ondernemen. Hardlopen, fietsen, skeeleren en nog veel meer. Ik ben er in ieder geval erg blij als het zonnetje schijnt en niet in een warme per sé portschool hoef te sporten. Daarom lijkt me het leuk om handige accessoires voor tijdens het sporten op een rijtje te zetten.

Handige accessoires voor tijdens het sporten:

Telefoonhouder fiets

Nederland is een echte fiets land en iedereen fietst, niet alleen tijdens de zomer maar echt het hele jaar door. Sinds het niet meer is toegestaan om tijdens het fietsen je smartphone te gebruiken is telefoon houder fiets voor op de fiets erg handig. Bijvoorbeeld als je een fietstocht gaat maken en je Google Maps wilt gebruiken. Ach en stiekem appen op de fiets kan dan toch niet… (maar doe het liever niet!)

Haar accessoires?

Heb je lang of middellang haar? Dan is een elastiekje om je haar uit je gezicht te halen een echte musthave. Niemand wilt last hebben van haren die in je gezicht vliegen tijdens het sporten. Heb je kort haar? Dan is een leuk klepje handig! En tegenwoordig zijn haarbandjes ook weer helemaal hot. Deze houden je haar op een speelse manier uit je gezicht. En is ook nog eens zeer fashionable. 
Natuurlijk zijn hardloopkleren ook belangrijk. Tegenwoordig heb je zo veel leuke kleurrijke hardloopkleding. Wat dacht je van een roze hardloopjasje? Bij de Decathlon heb je voor een leuke prijs goede hardloopkleding. Of een fijn aansluitende hardloopbroek of een lekker opvallend shirtje? Ik vind het erg leuk!
handige accessoires voor tijdens het sporten

Hardlopen sportarmband

Voor alle hardloop liefhebbers is een sportarmband niet te missen, een telefoonhouder hardlopen! Zo heb je altijd veilig je smartphone bij je en kun je zorgeloos muziek luisteren tijdens het rennen.
Tegenwoordig heb je ook van die handige hardloop horloges. Echt heel handig. Die houden alles bij tijdens het lopen. Mijn ouders hebben beide een Garmin horloge en zijn er heel tevreden over.

AirPods hoesje

Heb je de handige draadloze AirPods voor tijdens het sporten? Dan is het handig op je oplaadcase the beschermen met een hoesje. Met een voorkom je dat AirPods hoesjes je oplaadcase stuk gaat tijdens het sporten, bijvoorbeeld als het uit je zak valt tijdens het gewicht heffen.
Best handige accessoires voor het sporten al zeg ik het zelf. Ik ben wel benieuwd welke accessoires jij voor je telefoon gebruikt tijdens het (buiten) sporten. Laat een reactie achter!
* dit artikel bevat een samenwerking*
Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1146

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *