Girls-Things auto- scheuren in mijn auto met reclame!

Hoi! Een Girls-Things auto. Wat verstaan we daar dan weer onder? Nou, ik heb al een tijdje een eigen auto. Een kleine gele Peugeot 107. Deze is tweede hands gekocht, maar rijdt nog als een tierelier (of ligt dat aan mijn rijstijl?). Een tijdje heeft er een sticker op de achterkant van mijn auto gezeten met: www.girls-things.nl. Deze heeft er lang op gezeten en ondertussen is het lettertype en mijn logo veranderd. Mijn vriend wilde voor zijn bedrijf ook heel graag stickers op de auto. Wanneer hij belettering voor iets nodig heeft gaat dit altijd via RG-reclame Zo ook deze stickers. Kijk mee naar mijn vernieuwde Girls-Things auto!

Girls-Things auto


Op mijn gele scheurmonster staat dus nu aan twee kanten groot mijn site! Dat is toch even gaaf?! Het is nu in het juiste lettertype en het is groooooot. Aan beide kanten is nu groot te zien hoe mijn blog heet, hihi. Ik vind het echt heel erg gaaf! Ik viel al een beetje op in een gele auto, maar nu met deze stickers nog meer! Een echte Girls-Things auto.


En op de achterkant staat nog klein deze sticker. Voor mensen die achter mij stilstaan bij het verkeerslicht is dit best handig. Nu ook hopen dat mensen het zien en naar mijn site gaan. Zou toch super leuk zijn?!


De stickers zijn van goede kwaliteit en kunnen gelukkig tegen water. Haha, kan ik mooi mijn auto blijven wassen (of ik kijk iemand anders even lief aan). Het geel met wit vind ik erg mooi staan. Als mijn auto roze was geweest, was het natuurlijk nog leuker. Maar dit is al super gaaf! Dit maakt de auto nog unieker.

Thijs Mussies auto


Op de auto van Thijs zitten dus ook stickers. Zijn logo en de diensten die hij levert staan erop. Ook zo groot, dus dat valt ook lekker op!


Daar staan we dan! Beide een unieke auto. Erg grappig!


Tuut, tuut, komt Merle aan in de Girls-Things auto, haha.

Girls-Things auto

Ik ben echt heel erg blij met de stickers op mijn auto. Het is nu echt mijn auto. Ik vind het wel wat hebben, hihi. De auto van Thijs ziet er ook heel erg gaaf uit. Het fijne is dar Ryan van RG reclame bij je aan huis kan komen om de auto te beletteren. Hij kwam dus naar mijn huis (Thijs was er ook met zijn auto) en daar worden dan de stickers geplakt. Met iets meer dan een uur waren beide auto’s klaar. Het gebeurt dan ook netjes en alles wordt afgemeten, zodat het op de juiste plek zit. Echt professioneel en mooi! Mijn ouders vinden het nu ook heel leuk om in dit gele monster te rijden en ik ook.
Nou, ik ga lekker scheuren (ohnee, netjes rijden met reclame Merle, haha) in de Girls-Things auto.

Wat vind jij van de Girls-Things auto?

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Oh..wat superleuk dit! Te gek zeg! Jammer dat ik niet auto zelf kan rijden. Je hebt mij ideeen brengen. Misschien kan op de stickers voor op mijn fiets plakken ­čśÇ Leuk idee toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *