Gekke feitjes over mij – wat moet ik opbiechten?-

Hoi! In deze tijd van veel binnen zitten is een luchtig en grappig artikel lezen wel leuk dacht ik zo. Ik kijk zelf elke zondagavond naar Boer Zoekt Vrouw. En via een grappig gesprek van Boer Jan met zijn dames kwam ik op deze blogpost. Boer Jan heeft namelijk wat op te biechten aan zijn dames. Hij gebruikt wel eens een snuifje of pilletje in het weekend. Ik moest hier stiekem wel zo om lachen. Nu wil ik dit niet aan jullie opbiechten hoor. Maar welke gekke feitjes over mij zou ik jullie kunnen vertellen aan de keukentafel…

Wat zou ik mijn dates willen vertellen over mij. Welke gekke feitjes over mij zou ik delen voordat iemand met mij verder zou gaan?

Nu heb ik al 5 jaar een relatie met Thijs. De meest gekke feitjes over mij weet hij wel. En ik ga je ook niet echt alles vertellen hoor, haha. Maar een aantal gekke dingen die ik doe of bij mij horen wil ik wel delen. Zo heb je in deze dagen (hopelijk) wat te lachen.

Ik ben best een open boek en schaam mij niet super snel. Vandaar dat ik dit artikel wel wil maken, haha. Maar daar komen wat gekke feitjes over mij hoor!

Gekke feitjes over mij:

Laatste slokje melk

Eén van de eerste dingen waar Thijs al snel achter kwam, is dat ik mijn melk nooit helemaal opdrink. Het slaat echt nergens op, maar ik laat altijd mijn laatste slokje melk staan. Geen idee waarom. Is een aanwensel dat ik al een tijdje heb. Mijn beker melk kan dan ook nooit gelijk in de vaatwasser: eerst moet het laatste slokje melk in de gootsteen weggegooid worden.

gekke feitjes over mij

Appel zonder schil

Even voor de duidelijkheid: ik ben 24 jaar en eet mijn appel nog steeds zonder schil…. Toen ik klein was hoefde ik de schil nooit op te eten, maar nu ik ouder ben doe ik dit nog steeds niet. Die structuur vind ik naar in mijn mond, haha.

Twee lagen mascara

Als ik mijn ogen opmaak, breng ik altijd twee verschillende mascara’s aan. Ik breng altijd best wel veel aan zodat ik mooie langere wimpers krijg. Dit effect krijg je ook wel met één mascara, maar ik gebruik altijd twee verschillende. In mijn hoofd werkt dat beter denk ik.

gekke feitjes over mij

Teennagels en voeten

Teennagels knippen is voor mij echt the Hell! Ik kan daar echt niet tegen. Überhaupt als er iemand aan mijn voeten zit. Bbrr nee, vind ik niet fijn. Ik zei in het begin van onze relatie al tegen Thijs: ‘ je mag overal aan zitten, behalve aan mijn voeten, hahahah.’  En teennagels knippen is dus ook een dingetje. Het zweet staat mij echt in de handen als mijn moeder dat doet.

Hemden

Ik draag altijd overal een hemd onder. Zelfs in de lente. Een luchtig t-shirtje aan? Negen van de tien keer draag ik er een hemd onder. Ik vind dat gewoon fijner zitten denk ik. Veel mensen dragen niet altijd een hemd. Ik wel, haha. Dus aan de keukentafel zal ik toch moeten mededelen dat je door heel wat lagen kleding heen moet bij mij, wahaha.

Disney film

Ik ben toch wel een beetje een grote Disney fan. Ik kan gerust naar de Minions kijken of naar Frozen. En dat terwijl ik 24 ben, haha. Ach zo heeft iedereen wel wat toch? Ik kijk niet alle dagen naar één van deze films hoor. Maar zo af en toe kan een Disney film best leuk zijn. En een Disney shirt staan gewoon leuk ;).

Valt toch best wel mee in vergelijking met boer Jan hè?! Ach en zo heeft iedereen wel iets raars te melden of een gek feitje. Ik daag je uit deze dan ook te delen in een reactie. Zo hebben we in deze tijd wat grappigs te lezen!

Wat is een gek feitje over jou? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *