Gegraveerde kettingen van Finaste

Hoi! Het dragen van een ketting is wel mijn favoriet als het aankomt op sieraden dragen. Ik draag denk ik wel bijna elke dag een ketting. Ik heb dan ook een aardige collectie verzameld. Maar gegraveerde kettingen heb ik niet echt. Hoe leuk is het om namelijk een ketting te hebben met je voorletter eraan?

Finaste

gegraveerde kettingen

Bij Finaste kun je namelijk kettingen laten graveren. Je kunt één of meerdere letter(s) of een cijfer in een ketting laten zetten. Echt heel erg leuk en grappig. Ik heb namelijk nog geen gegraveerde kettingen. En dit leek mij wel leuk om eens te proberen.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten kettingen, hangertjes en lettertypes. Hello keuzestress, haha. Maar na lang zoeken heb ik drie hele toffe gegraveerde kettingen ontvangen.

Mijn gegraveerde kettingen

Merle en Thijs ketting

Mijn oog viel namelijk al snel op een ketting die ik al in het zilver heb, maar ook nog graag in het goud wil. Dit is zo’n ketting met allemaal van die kleine rondjes eraan. Kan heel sjiek zijn of juist gewoon om net een extra tough aan je outfit te geven.

In het midden zit dan een groot rondje waar je één of meerdere letters in kan laten zetten. Ik koos voor een M & T. Van Merle en Thijs.  Hoe schattig en leuk?!

Zilveren M

De tweede ketting is zilver. Uit de kleurentest bleek dat zilveren sieraden mij het mooiste staan, maar ik blijf gewoon goud dragen, haha. Vind ik ook mooi. Hoewel ik zilveren sieraden toch ook steeds leuker begin te vinden. Vandaar een zilveren ketting met een M erop. Van Merle natuurlijk, haha. De ketting is wat langer zodat ik deze ook leuk met een kortere ketting kan dragen.

Cadeautje voor moeders

En als laatste heb ik weer een gouden ketting. Alleen deze is niet voor mijzelf, maar is een cadeautje voor mijn moeder. Vandaar dat de letter E erin staat. Van Esther. Mijn moeder draag namelijk ook graag kettingen en een gegraveerde ketting heeft zij ook niet. Een leuke verrassing voor haar. Ze is er heel blij mee!

gegraveerde kettingen

De kettingen zijn erg mooi en fijntjes. De kettingen kun je stellen tussen de 45 en 50 cm. Ze zijn dus wat langer, maar ook niet te lang. Snap je hem?! Haha. Het is een leuke lengte om eventueel te combineren met andere kettingen, maar ze zijn alleen ook erg mooi te dragen.

De gegraveerde kettingen zijn een mooie toevoeging aan mijn collectie en zeker uniek. En ik heb nog iets leuks! Door de code: MERLE15 te gebruiken krijg je 15 % korting op je bestelling bij Finaste.

Welke letter of letters zou jij in een ketting of armband laten graveren? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *