Foto op hout van Albelli – interieurgoals?! –

foto op hout

Hoi! Een foto op hout. Hello interieur goals, haha. Ik woon nog gewoon bij mijn ouders thuis, maar Thijs en ik hebben het af en toe wel eens over de inrichting van ons toekomstige droomhuis (of liever gezegd: droomvilla, whahaha). Nu hebben we zeker al een aantal leuke foto’s van ons samen. Vaak komen deze in een fotolijstje. Bij Albelli kun je een foto ook op hout laten afdrukken. Dat is natuurlijk even wat anders dan een foto in een fotolijstje. Ook wel een grappig idee: een foto op hout.

Albelli staat natuurlijk bekend om fotoboeken en fotoalbums via internet te maken. Maar naast die dingen is er nog meer te vinden. Een foto op hout laten maken of kaarten, kalenders en noem maar op. Ik heb dus een foto op hout laten afdrukken bij Albelli. Dat gaat super makkelijk! Ik klik het formaat aan wat ik wil hebben en dan upload ik de foto die ik erop wil. Toen zag ik nog een leuke optie die ik ook wel eens wilde proberen: je kunt namelijk nog een effect over de foto laten gaan.

De foto op hout

Ik koos voor een beetje een sepia effect. De foto vind ik hierdoor nog meer uitkomen en wat bijzonderder. Je kunt ook kiezen voor een zwart/wit effect. De foto kun je zo groot of klein maken als je wilt. Daarna vul je al je gegevens in, betaal je en klaar! Na 2 dagen had ik de foto op hout al in huis. Je kunt je bestelling namelijk volgen en dat vind ik altijd super handig.

foto op hout

Maar laten we eens even kijken naar deze foto op hout. Het is een foto die gemaakt is van Thijs en mij in Frankrijk afgelopen zomervakantie. Deze foto is ook mijn omslagfoto op Facebook. Eigenlijk al vanaf die zomervakantie. De foto blijf ik gewoon heel leuk en mooi vinden. En het doet mij natuurlijk denken aan die leuke vakantie!

foto op hout
De foto kan je ook gemakkelijk ophangen via een systeem aan de achterkant. Het witte stukje kun je op verschillende ronde plekken bevestigen. Erg handig!

foto op hout

Plekje?

Alleen mijn kamer hangt nogal vol met veel foto’s en dingen. En het effect van de foto vind ik niet zo mooi bij mijn licht blauwe muur. Maar in onze woonkamer staat de foto wel mooi op de kast, haha. Voor nu zetten we de foto dan toch daar neer! En wie weet heeft Thijs anders nog een leuk plekje op zijn kamer voor deze foto op hout, hihi.

foto op hout

Ik ben blij met deze foto op hout en vind het een grappig effect hebben zo. Het formaat is ook niet te groot , dus ik kan vele kanten ermee op. Handig! Ja, een leuke #interieurgoal ding, haha.

Wat vind jij van deze foto op hout? 

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

  1. Heel mooie en lieve foto. Ik vind dat effect op hout altijd wel iets uniek hebben. Alleen jammer dat je er niet meteen een plekje voor hebt gevonden in je kamer. Gelukkig was de woonkamer ook een optie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *