Fijne Kerstdagen gewenst!

fijne kerstdagen

Hoi! Bij deze wil ik jullie hele fijne Kerstdagen wensen! Vandaag is het eerste Kerstdag en ik hoop dat deze leuk en fijn wordt. Net als tweede Kerstdag natuurlijk! Geniet van de Kerstdagen met alle gezelligheid en de magie van Kerst. Het gezellige aan Kerst vind ik ook altijd de lampjes, kaarsjes, kerstboom, lekker eten en vrienden en familie. Wat ik met Kerst dit jaar ga doen? Dat ga ik je vertellen.

Eigenlijk is het ieder jaar wel zo’n beetje hetzelfde, maar dat is nooit saai. Ieder jaar gaan we eerste Kerstdag naar de familie van mijn moederskant. Naar opa en oma, waar ook mijn tante, oom, neefje, nichtje, andere oom en nog twee broers van mijn oma komen. Best veel mensen bij elkaar, maar oh zo gezellig. Het is altijd lachen met de familie. Thijs gaat dit jaar trouwens ook weer mee, haha. Hij vindt dat altijd gezellig.

Opa en oma hebben voor lekker eten gezorgd en mijn moeder en ik zorgen voor het toetje. Vaak maken we zelf iets lekkers. De dag bestaat dan uit eten, kletsen, eten, kletsen en ga zo maar door, haha. Echt Kerst met de familie en lekker eten dus.

Tweede Kerstdag ga ik in de ochtend bij mijn andere oma op de koffie met Thijs en mijn ouders. Een beetje weer: kletsen en eten, haha. Aan het einde van de middag ga ik naar mijn schoonouders. Mijn ouders gaan dan ook mee. Mijn schoonmoeder heeft voor een soort buffet gezorgd en geheel verrassend: mijn moeder en ik zorgen ook hier weer voor het toetje, haha. En het zal je niet verbazen, maar ook hier staat kletsen en eten centraal, haha.

Het is erg ook hè?!  Voor mij is het echt het Kerstgevoel: lekker eten met vrienden en familie en veel lachen. Wat ik aan heb met Kerst? Dat is ook al voorbij gekomen in een outfit post.

fijne kerstdagen

Ik wil jullie nogmaals een hele fijne Kerstdagen wensen en geniet ervan!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *