Festivals op de planning

Hoi! Het festival seizoen is in aantocht! Yes, super veel zin in. Nu moet je niet denken dat ik een grote festivalganger ben, zeker niet. Maar een feestje op zijn tijd vind ik altijd leuk en gezellig. Carnaval heb ik dit jaar gemist dus het is tijd om wat feestjes in te halen, haha. Ik deel je mijn festivals op de planning lijstje.

Ik ben echt geen ervaren festivalganger hoor. Pinkpop heb ik nog nooit bezocht. En het bekende feest van de Achterhoek: de Zwarte Cross heb ik ook nog nooit meegemaakt (en dat als echte Achterhoeker, schaam je Merle, haha). Nu weet ik dat Jolynn daar graag verandering in wilt brengen. Ik ga er aan geloven: de Zwarte Cross. Of dat dit jaar gebeurd: helaas niet, ik ben dan op vakantie. Maar er staan wel genoeg andere leuke festivals op de planning.

Festivals op de planning

Laatst was het eerste gezellige feestje al aan de beurt: Q-Music de Foute Party. Dit was in de DRU in Ulft. Een klein feestje maar wel super gezellig. Hierdoor kreeg ik (en Jolynn ook) de smaak te pakken. We zetten op een rijtje wat op de planning staat:

Koningsdag is het eerste feest wat eraan komt. We gaan dit vieren in Arnhem is de planning. Floor gaat er met wat vriendinnen heen en ik ga gezellig mee. Hoe en wat verder is nog niet duidelijk. Wat ik wel weet is dat ik op zoek moet naar mijn oranje kleding en kroontje, haha.

persoonlijke update

In juli staat het leukste festival van het jaar op de planning: Dreamfields! Ik ben er nu twee keer geweest en vind het zoooo leuk! De podia’s zijn prachtig en de keuze aan muziek is super groot. Altijd een leuke sfeer. Jolynn en ik hebben al kaarten gescoord. We zien vanzelf wel wie er nog meer mee gaan, haha.

In juli zijn ook de Nijmeegse Vierdaagse feesten. In die week heb ik ook een markt gepland staan en ik ga op vakantie. Dus even kijken welke avond handig is om een feestje te vieren in Nijmegen. Maar dat ik ga: dat is zeker, haha. Al is het één avond. Altijd gezellig in Nijmegen.

Festivals op de planning

Dan een nieuw feestje voor mij op de planning: Strandfestival Zand in Almere. Danielle en Remco vroegen mij mee. Zij zijn hier al een aantal keer geweest en vinden het een geweldig festival. Dit jaar ga ik het samen met Jolynn ook ervaren. Heel erg benieuwd. Ik heb er nu al zin in! Nog even wachten tot eind augustus hiervoor.

En verder staat er nog niet veel op de planning. Deze festivals/feestjes zijn zeker. Er kan zomaar nog meer bijkomen, haha.

Welke festivals of feestjes heb jij dit seizoen op de planning staan?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *