Feestartikelen – alle feestjes op een rij-

feestartikelen

Hoi! De verjaardag maanden komen eraan! Op de één of andere manier zijn veel vriendinnen en familieleden in september, oktober, november en december jarig. Daarnaast zijn er ook wat feestjes gepland deze maanden. En in februari komt carnaval er weer aan! Haha, ja het is allemaal wat. Als ik heel eerlijk ben, ben ik niet zo van de feestjes enzo. Maar een avondje uit, omdat iemand jarig is, vind ik wel heel leuk! En dan lekker gek verkleed is ook niet verkeerd.

Feestjes op een rij

Even op een rijtje wat voor feestjes mevrouw allemaal heeft of heeft gehad. Haha, het is erg ook. En even voor de duidelijkheid: normaal ga ik niet vaak uit. Nee, echt een groot feestbeest ben ik niet echt. Maar zo af en toe vind ik het wel leuk! En toevallig in de maand september is dat wat vaker….

persoonlijke update

Begin september was er Stadsfeest in Doetinchem. Daar ben ik heen geweest hoor. Dan is er 14 september een feestje van Ellen. Ze wordt 25 en is geslaagd voor haar pabo diploma. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Met Jolynn samen ga ik haar een leuk cadeau geven. We gaan de dag erna (zaterdag 15 september) naar de Vliegende Vrienden van Amstel Live!  En om het helemaal af te maken, gaan we de week daarop naar 22-24 Een uitgaansgelegenheid in Doetinchem en daar komt Dave Roelvink. Jawel mensen!

feestartikelen

Carnaval vieren?

In oktober zijn mijn neefje en nichtje jarig. Ze worden 18 en 16 jaar. Mijn moeder is in november jarig en ikzelf ook! (ik word 23 , niet echt een hele bijzondere leeftijd, haha). Mijn vader is in december jarig. Mijn oma is in oktober nog jarig, mijn tante in december…. Veel verjaardagen en feestjes dus. En in februari komt carnaval er weer aan! Oké, ik weet het: dat duurt nog even, maar ik heb nu alvast besloten:  Ik ga carnaval vieren. Dat is iets wat ik al jaren roep,  omdat ik dat gewoon één keer wil meemaken, maar nu ga ik het ook echt doen! (waarschijnlijk wordt dat één dagje of avondje, maar dat maakt niet uit).

Feestartikelen

Genoeg leuke dingen om de koude herfst en wintermaanden mee door te komen. Ik geef het eenmaal toe: ik heb het niet zo met de herfst en winter, maar dit maak het iets leuker. Maar even terug naar het feest gedeelte. Met carnaval moet je verkleed, dat is gewoon grappig. Niet helemaal mijn ding, maar oké. Voor één keer in het jaar is dat grappig. Feestartikelen kopen wanneer iemand jarig is en een ‘bijzondere leeftijd heeft bereikt vind ik dan wel grappig.

Ellen die bijvoorbeeld 25 is geworden en 18 en 16 zijn ook bijzondere leeftijden. Bij feestartikelen-sjopper kun je voor al deze gelegenheden wat vinden. Een carnavalsoutfit of grappige items met leeftijden erop. Alles op het gebied van feestartikelen vind je daar!

feestartikelen

Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor de leuke feestjes en dingen die er komen. Het maakt de koude maanden wat gezelliger en houdt de vooruitzichten goed, haha.

Heb jij veel feestjes in het vooruitzicht? En vind je dat leuk?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *