Favorieten sieraden & Parte Di Me lijn

Hoi! Ik ben dol op sieraden. Elke dag draag ik wel sieraden. Wat zijn mijn favorieten sieraden eigenlijk? Wat draag ik veel en wanneer. In dit artikel lees je alles over mijn favorieten sieraden en over de Parte Di Me lijn van Brandfield. Een sieradenlijn met een bijzondere betekenis.

Parte Di Me lijn

Het liefst draag ik zilveren sieraden. Ik heb ooit een kleurenanalyse gedaan en daaruit kwam naar voren welke kleuren kleding mij het mooiste staan. Maar ook welke kleur sieraden. En dat is zilver. Hiervoor droeg ik vaker goud maar nu dus meer zilver. Verder niet beïnvloedbaar ofzo, haha.

Zilveren sieraden passen ook altijd goed bij je outfit. Ik draag het meeste zilveren kettingen. De deur uit gaan zonder kettingen komt bijna niet voor mij bij. Dan ben ik ze echt vergeten. Daarnaast draag ik ook altijd ringen. Zilveren ringen natuurlijk. Ik heb een ring met de coördinaten van Doetinchem. Die ring heb ik eigenlijk altijd wel om. En mijn ring van de Parte Di Me lijn van Brandfield. Oké, deze ring is goud maar heeft zilveren steentjes.

Een mooie combinatie vind ik. De Parte Di Me lijn is een nieuwe lijn met zilveren oorbellen, kettingen ringen en noem maar op. Elk sieraad is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Een sieraad van Parte Di Me is pas compleet na het zetten van de perfecte steen of steentjes. Deze worden met passie en persoonlijke aandacht tot bloei gebracht en zo krijg je prachtige sieraden. Het sieraad staat voor een deel van jou. Een deel van mij.

Ik zou nog wel een zilveren ring willen toevoegen van deze lijn aan mijn vingers. Echt zo mooi met die steentjes. Dat zou dan een ring zijn die ik ook vaak draag. Verder wissel ik mijn ringen af. Ik heb een ring met de letter ‘M’ erin en een ring met een slang. Deze wissel ik wel eens af met ringen van onze eigen webshop. Een beetje reclame voor onze eigen sieraden is ook altijd leuk, haha.

Favorieten sieraden

Mijn zilveren kettingen die ik vraag draag zijn mijn favoriete panter ketting. Jep, een ketting met een panter eraan. Ik vind deze echt zo leuk (misschien omdat ze uit onze webshop komt, haha). Ook draag ik vaak mijn ‘paperclip’ ketting. Deze kan ik combineren met super veel andere kettingen. Zoals mijn horoscoop ketting of mijn kettinkje met geboortejaar. Ook deze draag ik vaak en graag.

Armbanden draag ik minder vaak. Geen idee waarom eigenlijk. Denk dat ik ze onhandig vind, haha. Ik denk dat ik overal achter blijf haken met die dingen. Mocht ik toch armbanden dragen dan heb ik twee zilveren armbanden die ik graag draag. Eentje met een soort ‘paperclip’ model (past goed bij de ketting die ik al eerder noemde) en mijn andere armband heeft ook een beetje dat idee maar dan met een grote schakel in het midden. Deze armbanden draag ik vaak in combinatie.

favorieten sieraden

Oorbellen draag ik dus niet. Ik heb geen gaatjes. Vroeger nooit gewild en nu wil ik het ook niet meer. Ik ben mezelf gewend zonder oorbellen.

Nu moet ik je bekennen dat ik heus niet alleen zilver draag aan sieraden. Bij sommige outfits vind ik gouden sieraden ook wel weer mooi. Mijn ring van de Parte Di Me lijn past bij alle ringen dus ook bij gouden ringen die ik van onze webshop draag. Gouden kettingen draag ik ook wel eens van onze webshop of mijn gouden ‘paperclip’ ketting met mijn naam eraan. Ik heb dus wel iets met dat ‘paperclip’ modelletje aan sieraden. I love it. 

favorieten sieraden

Wat voor soort sieraden draag jij graag?
* dit artikel bevat een samenwerking*  
Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *