Fauteuils zijn helemaal hip

Hoi! Fauteuils zijn helemaal hip! Een fauteuil is een luxe stoel die gemaakt is om comfortabel te zitten. Niet alleen op een bank kun je lekker chillen. Maar ook op een fauteuil kun je heerlijk zitten de hele avond. In dit artikel wat tips voor leuke fauteuils!

Een fauteuil is een luxe stoel. Vaak met een grote rugleuning en armsteunen. Deze stoelen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Ik ben zelf wezen kijken bij Van Niels meubels & meer. Daar vond ik super veel toffe fauteuils. 

Fauteuils zijn helemaal hip

Ons huis is voorzien van lichte kleuren, We hebben een ietwat donker grijze bank. Onze bijzettafel, keukentafel en tv-meubel zijn met beige tinten. Onze nieuwe eetkamerstoelen zijn ook van een soort zandkleur.

Logisch dat ik een licht gekleurde fauteuil helemaal leuk vind. Bij Van Niels meubels & meer zijn veel mooie lichte fauteuils te vinden. Dit staat mooi bij onze inrichting. Aangezien een fauteuil best een groot item is, is een lichte kleur wel mooi. Dan valt deze niet gelijk heel erg op. 

Een fauteuil kan je aanpassen aan het interieur wat je nu hebt, maar het kan ook andersom. Heb je een fauteuil met zwarte poten of accenten van hout. Dan kun je een dressoir uitzoeken met accenten van hout. of juist stoelen met zwarte poten. Zo maak je het geheel passend bij elkaar. 

Het leuke aan een fauteuil is dat je deze ook kan ‘stylen’. Leg leuke gekleurde kussens in de fauteuil of een gezellige dekentje over de leuning. Kruip dan ‘s avonds heerlijk weg in deze grote en luxe stoel. 

fauteuils zijn hip

Met een fauteuil kun je ook een gezellig hoekje in je woonkamer creëren. Zet een klein tafeltje of bijzettafeltje bij je fauteuil. Een lamp en decoreer je hoekje. Een ideaal hoekje om lekker te lezen of Netflix te kijken bijvoorbeeld.

Fauteuils zijn helemaal hip. Je ziet ze steeds meer voorbij komen in de woonkamers. Wie weet ook bij jou eentje?! 😉

fauteuils zijn hip

* Alle afbeeldingen zijn gemaakt in de winkel van: Van Niels meubels & meer * 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *