Een relaxmomentje met wellness producten

relaxmomentje

Hoi! Af en toe is het heerlijk om een momentje voor jezelf te pakken. Een relaxmomentje kan toch heerlijk zijn. Het fijne en luxe is, dat ik dit soort momentjes bij mij thuis kan creëren. Achter mijn huis staat een heus bubbelbad! Dat is echt heerlijk om in te zitten en even te genieten van niks. Daarnaast is er ook nog een infraroodcabine te vinden in de schuur. Een compleet Wellness centrum bij ons thuis. We zijn altijd maar druk druk en nog eens druk. Een momentje voor jezelf is dan zeker belangrijk.

Op de website bodyfitwebshop.nl zijn talloze artikelen te vinden om lekker te ontspannen. Zo kun je thuis een ultiem wellness gevoel creëren. Er zijn infraroodcabines te koop, bubbelbaden, zonnebanken en bijbehorende producten om alles schoon te houden.

Infraroodcabine

Een infraroodcabine is op dit moment een van de meest effectieve en populairste items om mee te ontspannen. Je kunt heerlijk gaan zitten en genieten van de warmte om je heen. Dit is ook zeer goed voor je spieren. Je kunt zelf de warmte instellen en ervan genieten zo lang je wil. Een infraroodcabine is dus best een goede investering. De infraroodcabine prijzen zijn te vinden op de site. Het is misschien even wat geld, maar dan heb je ook wat. Je kunt heel lang plezier hebben van een infraroodsauna. Ik vind het heerlijk om er na een lange dag in te zitten en even lekker te niksen. Nadat je eruit komt, heb je het lekker warm en is een douche heerlijk!

relaxmomentje

Bubbelbad

Maar waar ik nog liever in zit is ons bubbelbad. Heerlijk in warm water bubbelen en relaxen. Het bad is 1 meter bij 1 meter groot en er kunnen 4 personen in. Echt heerlijk! Na het sporten is het ook fijn om hier in te gaan bubbelen, want het warme water en de bubbels zijn ook weer goed voor je spieren. Een uurtje na het avondeten vind ik het ook altijd heerlijk om te ontspannen in het bubbelbad. In het bad zit gewoon chloor, dus heel snel vies wordt deze niet. Chloortabletten en andere artikelen om het zwembad schoon te houden, zijn wel belangrijk om te kopen. Denk aan zwembadchloor bijvoorbeeld. Het bubbelbad moet wel goed onderhouden worden. Elke week gaan er nieuwe chloortabletten in en elke maand wordt het zwembad grondig schoongemaakt. Wel even een werk, maar je hebt een heerlijk wellness gevoel in het zwembad en een lekker relaxmomentje.

relaxmomentje

relaxmomentje

Zonnebank

En als laatst lijkt het mij ook lekker om te genieten onder een zonnebank. Deze hebben wij niet thuis, maar bij mijn sportschool kan ik hier wel gebruik van maken. Het is natuurlijk niet goed om dit te vaak te doen, maar af en toe kan geen kwaad.  Een zonnebank geeft Uv-licht af en dit geef energie, verbetert de weerstand en je krijgt er een bruin kleurtje van. Om je wel goed te beschermen en verouderingsprocessen tegen te gaan is het ook hier belangrijk om je in te smeren. Dit kan met zonnebank crème. Dit beschermt je tegen de UV straling, maar je wordt er gewoon nog bruin door.

Een momentje voor jezelf kan af en toe toch heerlijk zijn? Met een van deze producten haal je gewoon een wellness centrum in huis. Ik vind het heerlijk en kan echt genieten van dit soort relaxmomentjes.

relaxmomentje

Wat doe jij om even een relaxmomentje voor jezelf te hebben?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

11 reacties

    • Om te ontspannen is de sauna mijn favoriet. Maar wanneer ik al deze faciliteiten thuis (past never nooit niet trouwens!) zou hebben, zou ik er niet van kunnen genieten! Ik gun mijzelf in mijn eigen huis geen rust, zelfs niet voor een bad of maskertje. Even weg, even naar een saunacomplex in de buurt vind ik dan heerlijk! Maar prachtig om wel deze weelde in en om je huis te hebben én om ervan te kunnen genieten!

  1. Oh, wat lijkt me dat heerlijk… een bubbelbad achter thuis… Helaas hebben wij hier geen plek voor, maar is wel een wens van mij. Een familielid van ons ( en die woont gelukkig in de buurt ) heeft een Jacuzzi achter thuis staan… elke rust momentje ( en wanneer hun kunnen natuurlijk ) neem ik de mogelijkheid om hier even in te genieten… heerlijk. Met 2 drukke kinderen soms echt wel nodig… whahahaha
    Geniet er lekker van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *