Een hele fijne Kerstmis gewenst!

Een hele fijne Kerstmis gewenst

Hoi! Een hele fijne Kerstmis gewenst allemaal! Al mijn lieve volgers wil ik dus bij deze een hele fijne Kerstmis wensen. Geniet van deze mooie dagen en van alle gezelligheid. Kerst is toch lampjes, lekker eten, familie, vrienden en gezelligheid en noem maar op. Afgelopen week stond mijn blog ook in het teken van Kerst. Veel artikelen waren Kerst gerelateerd en tja…. Ik hou stiekem gewoon een beetje van Kerst. Dit jaar is Kerst echt compleet bij mij door mijn (foute) Kersttrui, hihi.

Een hele fijne Kerstmis gewenst!

 

Ieder jaar heb ik Kerstmis met familie doorgebracht en dat is voor mij echt Kerstmis. Samen zijn met familie. Ik kan daar echt van genieten. De familie van mijn moeders kant woont vooral in het westen van het land en wij in het oosten. Zo heel vaak zien we elkaar dus niet. Eerste Kerstdag komen we allemaal samen bij mijn opa en oma. Altijd leuk en gezellig! We gaan dan samen eten. Mijn opa en oma hebben daarvoor gezorgd en mijn moeder en ik maken de toetjes. Ieder jaar weer een feest.Veel kletsen en misschien een spelletje en dan is de middag en avond van Eerste Kerstdag al weer voorbij.

Dan ga ik Tweede Kerstdag naar mijn schoonouders. Want ja, nu ik een vriendje heb, heb ik ook twee families. Ik vind het ook super leuk om daar heen te gaan. We gaan in de middag naar de oma van mijn vriendje en daarna gaan we (dacht ik) kaasfonduen bij mijn schoonouders. We hebben dit jaar ook cadeautjes gekocht voor elkaar en die gaan we dan uitpakken.

Daar heb ik echt zin in. Cadeautjes en Kerst gaan voor mij niet persé samen, maar het is wel leuk om elkaar wat leuks te geven. Zo gaan mijn Kerstdagen er dus uit zien. Ons huis is gezellig in Kerstsferen en mijn kerstoutfit(s) zijn uitgezocht en daarbij zijn mijn nagels ook nog eens kerst klaar!

Ik hoop dat jullie ook net zo gaan genieten van Kerst als ik en nogmaals: een hele fijne Kerstmis gewenst!

Een hele fijne Kerstmis gewenst
Ook namens mijn vriendje en ouders: fijne Kerst!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *