Curacao vlog 2022

Hoi! Jawel mensen, na lange tijd heb ik weer een vlog online! De laatste vlog waren mijn vakantie vlogs van Gran Canaria van afgelopen zomer. En oeps: deze vlog is ook een vakantievlog. In de tussentijd geven ik niet veel spannends mee gemaakt om te vloggen denk ik, haha. Ik leef van vakantie naar vakantie, haha. Grapje. Deze vakantie naar Curaçao stond al een lange tijd op de planning. Het leek mij leuk om jullie mee te nemen. Vandaar deze Curacao vlog 2022. Veel kijkplezier!

Als je mijn blog de afgelopen tijd hebt gevolgd, heb je de weekupdate met vakantiefoto’s al gezien. Samen met Jolynn ben ik een week naar Curacao geweest. Een week heerlijk relaxen en genieten. Dit wilden we al zo lang. In de herfstvakantie was het dan eigenlijk zo ver.

Mijn derde keer Curacao. En het blijft mooi en bijzonder. Het is gewoon een super fijn en relaxt eiland. Ja, ik kom er graag. Voor Jolynn was het de eerste keer Curacao. We hebben nu al besloten. Volgend jaar gaan we weer, haha. Het was echt een top vakantie. De beelden spreken voor zich denk ik in deze Curacao vlog 2022.

We hebben veelal aan het strand gelegen. Lekker gegeten en veel gedronken: cocktails en ijskoffie’s. Dan heb ik de vakantie goed omschreven. Maar naast relaxen hebben we twee dagen een auto gehuurd en zijn we verschillende strandjes af gegaan. We hebben een dagje bij Kokomo Beach gelegen. Hebben Watamula bezocht (wat dat is, zie je in de vlog) en zijn met de bus naar Willemstad gegaan.

Een top vakantie echt waar. En dat met mijn wankelende voet. Dat bracht stiekem voordelen met zich mee…. Bekijk snel de vlog zou ik zeggen. Veel kijkplezier!

Curacao vlog 2022

Vond je de vlog leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog. Ik zal proberen een volgende video niet in vakantiesferen te maken, haha.

Liever in Nederland op vakantie? Check deze site: Toeristen Informatie Nederland .

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *