Coolgift – unicorn sloffen & lightbox

Coolgift

Hoi! Een coolgift. Haha, een coole gift… Altijd leuk om te geven en te krijgen toch? Op de site van Coolgift staan super grappige en leuke gadgets om cadeau te doen of om voor jezelf te kopen. Het zijn echt van die items waarvan je zelf niet denkt: dat koop ik zo 1,2,3. Maar stiekem oh zo leuk! Ook ik vond daar twee super leuke items die ik graag in huis wilde halen. Unicorn sloffen en een lightbox! Zo leuk! Ik ben zo blij als een kind, hihi.

Gadgets van Coolgift

Op Coolgift heb ik deze gave items dus gevonden. Je vindt er hele leuke kadotips. Gewoon grappige en blije items.  Als eerst viel mijn oog al snel op een paar unicorn sloffen. In veel winkels kun je deze blije sloffen nu vinden, maar deze zijn extra leuk! Ze geven namelijk ook licht! Dat is toch eens even grappig. Daarnaast zag ik ook nog een lightbox. Dat is een lichtgevende box (goh, je meent het …..).  Daar zitten verschillende letters bij en zo kun je woorden erop zetten. Leuk om in je kamer te zetten. Of ik kan deze leuk gebruiken voor foto’s voor mijn blog.

Lightbox

Coolgift
Dit is dus de lightbox. Deze heeft een A5 formaat. Een mooi formaat die ik leuk op mijn kamer op een plank kan zetten zo. Het enige ‘nadeel’ is dat er 6 batterijen in moeten! Dat is best veel, haha. Maar dan heb je wel wat leuks!

Coolgift

Unicorn sloffen

Coolgift
En hier is mijn pronkstuk! De unicornsloffen!!!! Ze zijn super zacht en zitten heerlijk. Ik hoop dat ze wel mooi wit blijven haha. De sloffen heb ik in maat small en dat komt overeen met de maten 34 t/m 40. De sloffen vormen zich namelijk super fijn naar je voeten. En het mooiste van deze sloffen is dat ze licht geven. In het hoofd van de unicorn zit een lampje dat je kan aandoen en dan geven de sloffen licht in verschillende kleuren.

Coolgift

Coolgift

Dus op zoek naar een grappig en blij kado? Bij Coolgift heb je een kado voor haar en voor hem. Eigenlijk voor iedereen. Ik vond het alleen ook al leuk om op de site te kijken en te zien wat voor ‘geks’ daar allemaal te vinden is. Echt heel grappig om te zien. De ligthbox ga ik zeker een leuk plekje geven op mijn kamer en je zal deze vast nog wel vaker voorbij zien komen op mijn blog. Een leuk item om foto’s bij te maken. En mijn unicorn sloffen wijken niet van mijn zijde, haha. Ik denk dat ik er zelfs mee naar buiten ga, haha.

Coolgift

Wat vind jij van de items van Coolgift?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *