Bloggers box- blog verbeteren tips

Hoi! Een tijdje geleden verscheen er een leuk mailtje in mijn mailbox. Of ik mijn blog serieus nam en ermee wilde groeien. Dat is iets wat ik natuurlijk heel leuk vind! (oké welke blogger niet?!). Ik blog nu al zo’n twee jaar denk ik en ik vind dat ik al aardig gegroeid ben ten opzichte van het begin. Mijn blog ziet er mooi uit qua lay-out, mijn blogartikelen worden beter geschreven en mijn foto’s zijn ook beter. Dit is allemaal natuurlijk al een mooie vooruitgang en hier ben ik best al een beetje trots op. Maar als blogger ben je nooit helemaal tevreden en kan het altijd beter, haha. Viking vroeg mij daarom of ze mij een pakket konden opsturen met allemaal spulletjes en tips om je blog te verbeteren. Dat leek mij heel erg leuk! Ik deel de inhoud van het pakket met jullie en wat ik ervan vind.


Wat zit er dan allemaal in de bloggers box? Best wel veel leuke spullen! Het bedrijf Viking is een groothandel in kantoorartikelen en meer van dit soort spullen. Ze zijn nu een nieuwe weg ingeslagen om bloggers te helpen ‘groeien’ als het ware. Dit pakket is daar een begin van. De inhoud is dan ook erg handig! Er zitten pennen in, kabelhouders, koffie (altijd goed!) een schattig poppetje met graszaadjes. En dan zitten er wat grote spullen bij zoals een lamp voor je laptop, een laptopverhoger en fotografielenzen voor je telefoon. Als laatste zit er nog een map in (met tabbladen!) en hierin staat alles uitgelegd en tips om je blog te verbeteren. Er staat ook in hoe het gaat als je je zou willen inschrijven bij de KVK. Waar moet je dan aan denken en hoe gaat dat? Dat wordt allemaal verteld.

De bloggers box


De kabelhouders vind ik zeer handig, want ik ben een kei in het door elkaar halen van draden, knopen, vastmaken en noem maar op. Dit is zeker een handige oplossing dan. De pennen komen natuurlijk altijd van pas! Ik kan hier mijn to-do lijstjes mee maken voor mijn blog. Koffie doet het altijd goed. Als ik een dagje vrij ben en aan mijn blog ga werken, drink ik vaak rond 10:00 / 10:30 koffie! En hoe schattig is dat witte figuurtje?! Daarin zitten grasplantzaadjes. Een beetje water erbij en laat ze maar groeien!

Lenzen voor telefoon


Dit vind ik toch wel zo leuk! Lenzen voor op je telefoon. Nu maak ik veel foto’s met een spiegelreflex camera, maar vaak zijn de foto’s in de persoonlijke update met mijn telefoon gemaakt. Ik kan hier nu leuk mee variëren door deze lenzen erop te zetten. Er zit een fisheye lens bij en een macro lens.

Laptopverhoger


Een laptopverhoger. Dat is sowieso beter voor je houding! Ik zit vaak op de bank met mijn laptop op schoot of achter tafel met mijn laptop. Je hoofd hangt dan naar beneden en je neemt een niet al te beste houding aan.

Laptop lamp


Een lamp. Deze is natuurlijk handig voor als je in de late uurtjes wilt doorwerken. Hij heeft verschillende standen met meer en minder licht. Echt heel handig.

Map met informatie


En het ‘grote boek’. Hierin staan veel tips en tricks over de KVK, promotie van je blog en nog meer handige tips. Heel erg handig om eens door te lezen.  Een aantal dingen die hier beschreven worden, deed ik al. Maar over de KVK weet ik nog niet veel. Als ik mij daar ooit laat inschrijven heb ik aan deze informatie zeker wat! Er zitten ook tabbladen in, dus deze map kan ik ook goed bewaren om blog dingen in te bewaren.

bloggers box
Vind ik de spulletjes handig die in de bloggers box zitten? Jazeker, je hebt er echt wat aan en zeker voor je blog. Het zijn handige gadgets die je zelf nog niet één twee drie koopt. Wat ik misschien wel mis, is informatie wanneer je blog ‘groot genoeg’ is om je in te laten schrijven bij de KVK. Daar zou ik nog wel meer over willen weten. Ik ga in ieder geval met de spulletjes uit de bloggers box aan de slag en met mijn blog! Het is en blijft mijn grootste hobby, dus ik steek er veel tijd en energie in.

Wat is voor jou essentieel bij het bloggen? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

16 reacties

  1. Wat een gaaf pakket! Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar zo als jij dit beschrijft en de foto’s laten zien is het denk ik wel iets dan van pas kan komen, toch? Wel jammer dat je er dan niet uit kunt halen wanneer je blog ‘groot genoeg’ is om bepaalde stappen te ondernemen. Tot nu toe heb ik nog nooit daar een antwoord op gevonden trouwens.. dus als jij hem vindt..;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *