Biano – ontwerp je eigen interieur in huis online –

Biano

Hoi! Je huis is nooit af, toch?! Laten we eerlijk zijn. Elke dag zie je nieuwe toffe woonaccessoires, nieuwe meubelen of nieuwe kleuren voor in huis. Je huis inrichten is altijd leuk en fijn om te doen. Het moet jouw plekje worden. Laatst was ik met mijn schoonzusje mee naar de Ikea. Ze wil graag nieuwe meubels en een nieuwe uitstraling in haar studio. Best lastig om daar zo out of the blue mee aan de gang te gaan. Nu ontdekte ik laatst een super handige site die alle interieur tips en styling ideeen voor je op een rijtje heeft: Biano. Ik vertel je meer over deze handige site.

Biano

Biano is een home & living platform. Een platform voor iedereen die een restyling wil doen, aan het oriënteren is voor een toekomstige woning of gewoon op zoek is naar de mooiste woonitems. Biano werkt samen met tientallen woonwebshops samen. Hierbij houden ze alles bij volgens de laatste technologieën en houden je op de hoogte van nieuwe woon(web)shops.  Of je nu op zoekt bent naar populairen meubels, beste prijs meubels of een producten dat eruit ziet als jouw droommeubelstuk, bij Biano is alles mogelijk.

Oorspronkelijk is Biano begonnen in Tsjechië. Daarnaast is het platform ook actief in Slowakije, Roemenië, Brazilië en sinds 2017 dus ook in Nederland.  Hoe gaaf en handig is dat?!

Bij Biano kun je dus op zoek naar meubels en waar deze te koop zijn. Je ziet waar deze het goedkoopst zijn en word gelijk doorverwezen naar de juiste website. Veel kortingen en acties zijn ook te vinden en alles is ingedeeld op categorie en makkelijk te vinden.

 Ontwerp studio

Voordat ik met Rianne (mijn schoonzusje) op pad ging, hadden wel een globaal beeld van wat ze wilde. Maar niet precies heel duidelijk. Maar via de Biano ontwerp studio hadden we veel gerichter op pad kunnen gaan. Via deze tool kun je namelijk zelf een interieur ontwerpen van elke kamer in huis wat je maar wilt.

Biano

Je maakt een account aan en via een online tool kun jij bijvoorbeeld een woonkamer inrichten. Hierbij kun je items aanklikken, kleuren bepalen en het programma helpt om te kijken wat bij elkaar past. Ook zie je waar je de items kunt shoppen die je wilt. Het lijkt wel de Sims, haha. Daar kon je ook een huis inrichten.

Rianne en ik hebben haar woonkamer globaal een soort van ingedeeld en nagemaakt. Zo hebben we dingen in huis verschoven en hebben we als uitgangspunt een nieuwe kast gekocht. Best handig om zo een online indeling te maken en aan de hand hiervan te werk te gaan.

Biano

Het programma werkt erg makkelijk. We typen in: dressoir en er verschijnen verschillende dressoirs in beeld. Deze kun je sorteer op prijs. Maar je kunt ook zoeken op categorie. Echt heel erg handig.

Ik had zelf nog nooit eerder van deze site gehoord en vind hem erg handig. Wanneer je op pad bent voor nieuwe meubels, een make-over wilt doen of je een kamer anders wilt indelen is Biano erg handig.  Alles op het gebeid van meubels vind je hier. Ook accessoires en planten.

Het begin van de make-over: de dressoir kast!

Rianne is al erg blij met haar room-makeover. We zijn nog niet klaar maar een mooi begin is er. Wie weet gaat het onderwerpen ook weer verder.

Ken jij Biano al?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *