Badkamer verbouwing – voor & na beelden

Hoi! Daar is dan de lang verwachtte video van onze badkamer verbouwing! Het heeft even geduurd, maar onze badkamer is nu helemaal klaar en af! Hij is echt super mooi geworden kan ik je zeggen. Althans: wij vinden hem helemaal mooi. Ik laat je in de video beelden zien hoe onze badkamer was en hoe deze nu is. Kijk lekker mee naar onze badkamer verbouwing.

Begin januari begon de hele badkamer verbouwing. Thijs kende nog een ‘vroegere’ buurman die badkamers doet. We hebben hem gevraagd en samen en mooi plan gemaakt. Vier januari was de start. Ik moest online lessen verzorgen, dus ik bivakkeerde tijdens de verbouwing bij mijn ouders (Plus: twee weken geen douche is ook geen optie).

Helaas kwamen ze tijdens de verbouwing erachter dat we niet genoeg tegels hadden… Kak. De douchedeur moest ook nog komen, dus alles schoof een stukje op. Gelukkig was de badkamer na twee weken wel zo ver dat we hem konden gebruiken. Douchen kon wel dus.

Eind februari is de douchedeur geplaatst en de andere tegels ook. Een week later werden de laatste dingen gedaan en nu zijn we helemaal blij met onze gloednieuwe badkamer! Check de beelden van voor, tijdens en na!

Badkamer verbouwing

En vind jij onze badkamer ook zo mooi? Doe dan zeker een duimpje omhoog bij de video. En vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal. Ik probeer in de komende weken nog een leuke Shein shoplog te uploaden.

Het kost mij allemaal wel wat meer tijd…. Door de stomme nasleep van Corona moet ik rustig aan doen en kan ik activiteiten niet heel lang volhouden. Een video bewerken kost mij zeker wel vijf dagen… En dan edit ik er nog niet eens heel veel aan. Het is wat…

Maar ik moet en wil wel bezig blijven. Dan maar langzaam, maar het gaat tenminste wel. De concentratie is ook niet helemaal wat het is, dus dat werkt ook niet lekker mee.

Maar we komen er wel! Ik stop dit artikel nu ook en neem een lekkere douche denk ik, haha.

Wat vind jij van onze badkamer?

[shopsuite_snippet id=54d2]

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *