Baden in een badkamer – inspiratie-

baden in een badkamer

Hoi! Onze badkamer is niet heel erg groot. Een bad past er helaas niet in. Bij mijn ouders is de badkamer een stuk groter. Vroeger stond hier een bad in. Thijs had vroeger ook een bad thuis. Stiekem zijn wij dus wel fan van een bad. Lekker in een warm bad met een sopje en een boek. Heerlijk hoor. Maar niet bij ons. Als we een bad zouden hebben, zou ik het wel weten. Een artikel met inspiratie over baden in een badkamer.

Baden in een badkamer

Baden in een badkamer. Ik vind het een heerlijk idee. Onze badkamer is er echt te klein voor. Hoewel bij badkamers van Baden+ zijn er ook veel opties voor een bad in een kleine badkamer. Je kunt elke hoek van je badkamer gebruiken. En baden kunnen tegenwoordig in allerlei vormen en maten komen. Wat inspiratie om te zien wat allemaal mogelijk is.

‘Ei-vormig’ bad

Wat ik super mooi vind zijn de ‘ei-vormige’ baden. Deze baden zijn een soort kuipje waar je in kan liggen. Dit in combinatie met een marmer look vind ik al helemaal super. Hoe gaaf en mooi ziet dat er uit. Dit is echt mijn nummer één als het gaat om badkamer inspiratie. Stijl je marmer look bad af met een glimmende gouden kraan bijvoorbeeld. Hoe gaaf is dat?! Dan heb je een echte eyecatcher in je badkamer hoor.

Kleurig bad

Een bad in een opvallende kleur is ook gaaf. Dan bedoel ik dus geen standaard bad in een witte of zwarte kleur. Maar misschien wel een donkergroen bad of juist een licht roze. Dan kan een opvallend en mooi detail zijn in je badkamer. Ik zou dan of course voor een licht roze bad gaan. Met gouden kranen!

Een bubbelbad

baden in een badkamer

Een bad met bubbels is natuurlijk helemaal ‘heaven’. Ik denk dat dit mijn voorkeur echt wel zou hebben. Een bad met een bubbelfunctie. De ouders van Thijs hadden een bubbelbad. We zaten er best vaak samen in. Maar wel krapjes kan ik je vertellen. Ik zou dan zorgen dat het bubbelbad net iets groter is dan een ‘normaal’ bad. Moet je ook wel een grote badkamer hebben, haha. Anders gaat dat niet passen. Of neemt het de hele badkamer in beslag. Oeh en om het dan helemaal af te maken. Lampjes in het bad! Of draaf ik nu door? Haha.

Dit zijn best leuke opties voor baden in een badkamer denk ik zo. Je moet ook ergens wat te dromen hebben toch. Bij ons wordt een bad echt een uitdaging. Daar is de badkamer denk ik echt te klein voor. Daarom hebben we ons droombad, een jacuzzi maar naar buiten verplaatst onder de overkapping, haha.

Heb jij een bad in huis?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *