Apple AirPods – een hoesje is handig!-

Apple AirPods

Hoi!!  Vandaag een wijze les vanuit Thijs (mijn vriend) voor jullie. Wij zijn in huis een groot Apple fan. We hebben super veel producten van Apple. Deze staan ook met elkaar verbonden en zo is zenden en ontvangen erg makkelijk. Thijs heeft sinds kort ook Apple AirPods. Hier is alleen iets mis mee gegaan….

Apple AirPods

Wanneer ik zelf muziek luister doe ik dit via de speakers in huis of via mijn computer. Wanneer er meerdere mensen in huis zijn, doe ik vaak oortjes in als ik muziek wil luisteren. Ik heb nog van die onhandige oortjes met een draadje waar je het geluid eigenlijk niet lekker door hoort.

Thijs heeft voor zijn verjaardag van de hele familie samen Apple AirPods gekregen. Hij luistert veel muziek wanneer hij thuis aan het werk is en die hoef ik niet altijd te horen. Zijn koptelefoon was kapot en hij was dus toe aan iets nieuws. In de vrachtwagen luistert hij ook muziek via zijn telefoon en bellen gaat ook via de oortjes. De Bluetooth in de vrachtwagen werkt niet lekker.

Dan zijn een set goede oortjes handig. Apple fan als we zijn, kwam meneer al snel uit bij Apple AirPods. Deze hebben een prijskaartjes maar wat zijn ze fijn! Thijs maakt er super veel gebruik van. Hij heeft ook een functie met noice cancelling. Je hoort echt alleen de muziek en verder geen omgevingsgeluid.

Echt heel fijn. Soms voor mij onhandig want wanneer ik begin te praten, heeft hij echt niks door, haha. Vaak moet ik hem even aantikken. In de vrachtwagen werken de oortjes ook fijn. De oortjes kun je opladen in de Case en dat is super handig. We zijn fan van deze oortjes.

Oops….

Net als bij een telefoon of laptop zijn er ook super leuke AirPods hoesjes te vinden. Ik als meisje zou er gelijk eentje bij aanschaffen. Staat leuk en het beschermt je Case. Thijs vond het overbodig. En daar ging het mis hoor…..

Meneer is tijdens een werkdag over zijn Case met oortjes heen gereden…. Oh oh. Gelukkig niet met de vrachtwagen hoor maar met een kooiaap. Dat is een soort kleine heftruck waar hij de lading mee uit de trailer kan halen. De Case met oortjes is uit zijn broekzak gevallen en is dus op de grond gevallen.

Dat had Thijs niet door en hobbel hobbel, daar ging hij over de Case heen. Wonder boven wonder werkt alles nog. De oortjes doen het nog, de Case werkt nog. Je ziet alleen beschadigingen aan de Case. Hoe is het mogelijk?!

Apple AirPods
Zie je de beschadigingen?! Het valt op zich best mee.

Apple maakt natuurlijk top kwaliteit materiaal. Dus het moet tegen een stootje kunnen. Maar met een heuse kooiaap over je oortjes rijden. Dat lijkt mij niet handig en dan zullen ze het wel begeven. Maar nee hoor! Het werkt allemaal nog op en top. Wauw.

Door het oog van de naald zullen we maar zeggen, haha. Wel zie je dat de Case niet meer mooi is. Als hier nou een hoesje omheen had gezeten….. Dan was die misschien minder beschadigd geweest en was de Case nog in tact. Tja…. Dat is altijd achteraf… Maar Thijs is wel aan het denken gezet, haha.

Een hoesje is handig!

Apple AirPods

Een hoesje is er niet altijd voor de sier. Maar ook zeker voor bescherming. Zo heb ik wel eens mijn telefoon laten vallen op een hoekje. Het hoesje was beschadigd maar mijn telefoon is nog helemaal in tact. Maar laten we ook eerlijk zijn. Een leuk gekleurd hoesje staat ook gewoon cute. Zo is je telefoon of Apple AirPods echt van jou. Jouw unieke oortjes. Dat is ook altijd leuk.

Een wijze les: een hoesje is zeker handig en een must. Het is aan jou wat je hiermee doet, haha.

Heb jij om je elektronica een hoesje?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *