Actyve Smartwatch – dé smartwatch voor vrouwen-

Hoi! Sporthorloges en smartwatches zijn helemaal ‘hot’. Ze zijn erg handig als gadget om je gezondheid bij te houden of je prestaties op sportgebied. Vaak hebben de horloges een robuuste uitstraling en passen ze niet altijd bij je outfit. Zeker voor vrouwen is het een uitdaging om een stijlvolle smartwatch te vinden. Ik heb er eentje gespot op het internet. Deze past zeker bij je outfit. De Actyve Smartwatch in rosé goud. Stijlvol en super handig.

De Actyve Smartwatch

De Actyve Smartwatch is een echt dameshorloge. Rosé goud en een klassieke en mooie uitstraling. De smartwatch is ontworpen om deze te stijlen bij jouw outfit. En dankzij de zachte kleur past het vrijwel bij elke stijl. Mocht je graag wat afwisselen? De smartwatch komt met een tweede meegeleverde band. Hierdoor kun je de look van het horloge wisselen.  De watchface van het horloge kun je naar eigen wens aanpassen. Zo kies jij je perfecte achtergrond. Dit kan een foto van jezelf zijn of een afbeelding van het internet.

Het gebruik ervan

Het horloge is gemaakt van duurzame materialen en van hoge kwaliteit. Hierdoor gaat deze jarenlang mee en blijft hij eruitzien als nieuw. Door het lichte gewicht van slechts 180 gram, de IP68 waterdichtheid en de krasbestendigheid kun je met het horloge doen waar je maar wilt! 

Het horloge is te besturen met Android of IOS. Zo is het horloge met veel telefoons te koppelen. Neem je telefoontjes op via je smartwatch, lees je mail, ontvangen berichten en skip door naar het volgende nummer tijdens het lopen. De smartwatch is een handig verlengde van je telefoon.

Mocht je je telefoon niet kunnen vinden, kan het horloge deze voor je lokaliseren. Het Actyve horloge geeft je het gevoel dat je een smartphone rond je pols hebt zitten. Dankzij het Full Touch Screen kun je snel navigeren en heb je scherpe kleurrijke ongeëvenaarde HD-beelden rond je pols.

De batterij van 190mAh zorgt ervoor dat je maar liefst tien dagen gebruik kunt maken van het horloge. Daarna laad je deze supersnel op. Het horloge is uiteraard ook voorzien van Bluetooth (een 5.0). Hierin is de verbinding met je telefoon tweemaal zo snel als met een Bluetooth 4.0.  Dat is ideaal!

Gezondheid en menstruatie bijhouden

Voor het sporten is de Actyve zeer geschikt. Het horloge heeft een ingebouwde hartslag, bloeddruk en zuurstofmeter. Hierdoor kun je wanneer dan ook je gezondheid bijhouden. Tijdens het hardlopen bijvoorbeeld kun je al je gegevens bijhouden. Ideaal om te trainen voor een loopje dacht ik zo.  Het horloge kan bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt, wat je hartslag is, hoeveel stappen je hebt gezet en welke afstand je gelopen hebt.

Daarnaast kan het horloge je ook een melding geven wanneer je water moet drinken of eens even moet rechtstaan om de benen te strekken! Ook zit er een slaapfunctie in die je slaap gegevens monitoren. Hierdoor heb je al je gezondheid gegevens op een rij. Mocht je je helemaal richten op gezond(er)leven.

Actyve Smartwatch

En dan nog een handig detail voor alle vrouwen onder ons! In het horloge zit pil een menstruatie monitor. Hierdoor houd je moeiteloos gegevens over je menstruatie, ovulatie en vruchtbare dagen bij. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De Actyve Smartwatch is een stijlvol horloge met super veel functies. Ideaal voor de vrouw onder ons die net even wat meer ‘luxe’ wilt. Het horloge kun je ten alle tijden dragen. Handig om alles bij te houden en makkelijk te gebruiken.  Misschien is dit een motivatie voor mij om wat meer te gaan sporten…. Haha. De Actyve Smartwatch is voor een fijne prijs bij bol.com te scoren.

Actyve Smartwatch

Gebruik jij een smartwatch?

 

* dit artikel bevat een samenwerking*
Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *