5 X de leukste carnaval outfits & winactie!

carnaval outfits

Hoi! Het duurt nog even, maar begin maart is het carnaval! Ik heb mijn outfit al wel in gedachten. Mijn flamingo pak! Er zijn zoveel mogelijkheden om verkleed te gaan met carnaval hé! De een nog grappiger dan de ander. Ik kan daar altijd wel om lachen: de pakken, gekke teksten en blije jurkjes. Van plan om naar carnaval te gaan, maar nog geen idee hoe je verkleed gaat? Ik laat je 5 leuke carnaval outfits zien en er zit een toffe winactie bij!!

5 X de leukste carnaval outfits

Via de site carnavalskleding kwam ik super grappige en leuke carnaval outfits tegen. En hier heb ik een top 5 uit samen gesteld, die ik wel grappig en leuk vond. Bekijk deze carnaval outfits maar eens even en zie dan de leuke winactie…

1. La Casa de Papel outfit

 

carnaval outfits
Deze pakken kennen we natuurlijk uit de La Casa de Papel serie op Netflix. Ik volg zelf de serie niet, maar vele andere volgens mij wel. Ik hoor er veel goede verhalen over. Misschien toch maar eens gaan kijken? De pakken zijn in ieder geval erg gaaf zeg! Alleen dat masker is creepy zeg!

2. Unicorn jurkje

carnaval outfits

Dit is te gewoon te schattig?! Ik als unicorn lover vind dit echt zo leuk! Het jurkje is echt schattig. En die hoorn op je hoofd. Waahh cuteeee.

3. Jaren 80 outfit

carnaval outfits
Hier moest ik wel even om lachen. Carnaval is vaak fout en al helemaal met deze foute jaren 80 outfit, haha. Echt super grappig. En op zich nog best een ‘praktische’ outfit. Geen moeilijk jurkje en alles is wel fijn bedekt zullen we maar zeggen.

4. Pinguïn onesie outfit

carnaval outfits
Een onesie zit natuurlijk al heel fijn, dus hoe handig is zoiets als carnavals outfit?! Er zijn verschillende leuke dieren, maar ik moet altijd wel lachen om een pinguïn en vooral het loopje van zo’n beest. Als pinguïn zal ik wel naar het carnaval willen.

5. Hipster zeemeermin pak

carnaval outfits
Mijn favoriete Disney figuur is wel de kleine zeemeermin. Deze outfit vind ik serieus gewoon ook zo leuk, haha. Maar hij is natuurlijk bedoeld voor carnaval. Echt heel erg leuk! Ben je nog een beetje ‘fashionable’ tijdens carnaval.

De winactie

En? Een leuk top 5 carnaval outfits dacht ik zo? Ach, er is ook zo veel keuze en gekkigheid. Om je een beetje te helpen, mag ik je 30 euro shoptegoed aanbieden! Deze kan je besteden op carnavalskleding ! Hoe gaaf is dat?! Met 30 euro kan je zeker al een hele toffe carnavals outfit scoren!

Wat moet je doen om dit te winnen? (het is zo makkelijk!).

– Laat een reactie achter op mijn blog (graag met een geldig e-mail adres): hoe ga jij verkleed met carnaval? Of hoe zou je graag verkleed gaan?

– Like mijn Facebook pagina

– Like de Facebook pagina van carnavalskleding 

– Volg mij op Instagram 

Niet moeilijk toch? En wie weet heb jij straks 30 euro shoptegoed voor een toffe carnavalsoutfit! De winactie loopt t/m woensdag 30 januari. De winnaar krijg op donderdag 31 januari en bericht in zijn of haar mailbox! Dus duimen maar!

Hoe zou jij verkleed gaan met carnaval?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

20 reacties

  1. Hahaha carnaval is het feest van het jaar. Dit jaar ga ik als ijskoningin maar een leuke outfit voor de tweede dag is nog werk ik uitvoering!!! Dus die 30euro zou goed van pas komen

  2. Mijn dochter wil dat ik net als haar als sneeuwwitje ga terwijl zoonlief graag ziet dat ik een stoere soldaat word net als hij 😀

  3. Ik heb al jaren een jasje met alle kleuren van de regenboog, een felroze hoed en tasje en gestreepte beenwarmers. Meestal met een spijkerbroek eronder, maar ik zou er graag een leuke petticoat onder willen, ik waag dus heel graag een kansje voor deze super prijs

  4. Wauw!! Super leuk 😃 ik wil dit jaar als hippie gaan, en een dag hetzelfde als mijn meisje haha.. ze wil graag een unicornpak en we hebben al hele leuke gezien 😍 shoptegoed zou echt super welkom zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *