25 vakantie vragen tag!

25 vakantie vragen tag

Hoi! Wat een weertje hè in Nederland?! En dat nu ik vakantie heb. Lucky me! Ja, hier boffen we wel mee. De video van vandaag staat dan ook lekker in het teken van de zomervakantie. Ik vond een leuke tag die hier wel mee te maken heeft. De 25 vakantie vragen tag. Kijk verder voor mijn vakantieplannen en items die ik niet moet vergeten op vakantie!

Ik geniet echt van deze zomervakantie kan ik je vertellen. Dit mooie weer is echt heerlijk en ik geniet van de zon. Lekker alvast bruin worden, hihi. En tijdens mijn vakantie in Kroatië ga ik daar lekker verder mee, haha. Inderdaad, ik ga op vakantie naar Kroatië! Maar voordat ik daar heen ga, een vragenlijst over de vakantie. Het zijn vragen zoals:  naar welke steden ik nog graag zou willen gaan? Welke landen ik niet op vakantie zou gaan? Wat neem ik mee op vakantie? Wat heb ik zeker nodig op vakantie?  En ga zo maar door! Ik zeg: veel kijkplezier!

25 vakantie vragen tag

Dat was de 25 vakantie vragen tag dan! Vond je de video leuk? Doe dan even een duimpje omhoog! En vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Zo mis je geen enkele video van mij! Over een tijdje zullen er ook zeker vakantie vlogs aan gaan komen!

De 25 vakantie vragen tag vond ik erg grappig om te beantwoorden. Ik kom wel weer erg vaak terug bij de vakantie in Curaçao, haha. Maar dat was ook gewoon geweldig mooi! Maar ook mijn voige vakantie in Frankrijk was gaaf! En ook deze vakantie gaat weer leuk worden. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Ik weet al één ding wat zeker niet mag ontbreken in mijn koffer en dat is…… mijn opblaas unicorn! Haha.

Wat mag zeker niet ontbreken in jouw vakantiekoffer? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1199

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *