Wat verkopen wij in onze webshop: Heppy

Hoi! Al een tijdje terug schreef ik over onze webshop: Heppy. Deze staat nu iets meer dan een maand online. We zijn er heel erg trots op en blij mee. Altijd bezig met de webshop om deze te verbeteren en nog leuker te maken. Dat geldt ook voor de producten die wij verkopen. Ook daar komt steeds meer van bij. We hebben zoveel leuke ideeën. In deze post wil ik jullie graag laten zien wat wij nu zoal online hebben staan, wat verkopen wij in onze webshop Heppy. Plus een kortingscode: merle15 voor 15% korting.

Heppy is een online giftstore. We willen hier leuke kleine cadeautjes aanbieden. Voor een ander of gewoon voor jezelf. Want jezelf verwennen mag ook wel eens toch ;). En wie weet wat er allemaal nog bij komt. We ontwerpen zelf alles wat we bedrukken. Maar laten we snel kijken wat we verkopen in onze webshop Heppy.

Kaarten


Het begon met kaarten. Thijs en ik hebben veel verschillende kaarten ontworpen. Deze scoor je voor €1,50 in onze webshop. Voor elke gelegenheid hebben we wel een leuk kaartje. Dit zijn maar een paar kaarten. We hebben er veel meer. De kaarten kun je los kopen of in een set van vijf kaarten. Daarnaast hebben we ook nog een leuke optie: een kaart met een sieraad. Bij sommige kaarten past een erg leuk en mooi sieraad om cadeau te doen. Check deze pagina om te zien wat ik bedoel.

Kettingen


Dat brengt mij dan ook bij de volgende items: kettingen. Deze verkopen we in combinatie met een kaart of los. Voor €5,- heb je al een lief kettinkje. Alle verschillende hangertjes hebben we in goud of zilver. Ik ben zelf een groot fan van de handboeien ketting en draag deze zelf ook veel. Neem een kijkje tussen alle kettingen want er komen er steeds meer bij.

Armbanden


Dan nog meer leuke sieraden: deze vrolijke gekleurde armbandjes. Voor €2,50 heb je een gezellige armband om je arm hangen.

Epoxy sleutelhangers


Dan nog meer gezellig kleuren. Deze sleutelhangers gemaakt van Epoxy staan ook in onze webshop. Epoxy is een soort kunsthars. Het bestaat uit een vloeibare basiscomponent (hars) en een vloeibare verharder. Deze beide componenten mengend zal het materiaal uitharden tot een hard, plastic achtig materiaal: Epoxy. En daar zijn zo veel toffe dingen mee te maken. Sleutelhangers met een letter of je sterrenbeeld. Er staan nu ook net onderzetters van Epoxy online en er komt nog meer aan. Deze sleutelhangers koop je voor €4,50.

Memo blokken

wat verkopen wij in onze webshop
Ook altijd handig: memoblokken. Deze blokken zijn ideaal om to-do lijstjes op te maken. Voor €3,50 heb je een super handig memoblok om je lijstjes op te maken. We gebruiken ze nu zelf ook. Lijstjes maken wat we moeten doen voor onze webshop en ik maak ook lijstjes wat ik moet doen voor mijn blog. Ideaal dat we twee ontwerpen hebben.

Houten kaart

wat verkopen wij in onze webshop
Het laatste wat ik laat zien, is deze houten kaart. Net nieuw op onze webshop. Een houten kaart met een lieve tekst. Net even wat anders dan een ‘gewone’ papieren kaart. Op de achterkant kun je een leuke tekst schrijven. De kaart is één millimeter dik. Deze is dus ook met de post in een envelop te versturen.

Dat is een greep uit onze collectie en hopelijk vond je het leuk om te zien wat wij verkopen in onze webshop. Deze zijn wij steeds meer aan het uitbreiden. En we moeten natuurlijk ook groeien. Het zou leuk zijn als jullie daarbij helpen. Deel deze items met je vrienden, familie of wie je dan ook kent, haha. Hopelijk worden meer mensen ‘ Heppy’ van deze items.

Tot en met 10 april kun je de code merle15 gebruiken voor 15% korting op je bestelling.

Welk item ga jij scoren?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *