Video over onze webshop Heppy & kantoor ruimte

Hoi! Het is je hopelijk vast niet ontgaan maar ik heb samen met Thijs een eigen webshop. In onze webshop Heppy verkopen we kaarten, memoblokken, sieraden en epoxy sleutelhangers. Hier komt hopelijk veel meer bij. We zitten vol ideeën. Het leek mij leuk om hier een video over te maken. En zo ook een kijkje te geven in ons ‘Heppy kantoor’. Kijk snel verder naar de video over onze webshop Heppy.

Sinds begin februari hebben Thijs en ik onze eigen webshop. Hier zijn we best trots op. In de video vertel ik je daar meer over. Ook laat ik je ons kantoor zien. Waar hebben wij onze voorraad en wat doen we daar allemaal. Check de video snel om dat te zien: ons Heppy kantoor.

Video webshop Heppy

Vond je de video leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog. We zijn echt super blij met deze webshop en willen er super veel mee doen. Ondertussen alweer bezig met een nieuwe lading kaarten dus. Nieuwe ontwerpen en leuke teksten. Houd de webshop dus zeker in de gaten. En onze Instagram ook. Daar laten we ook zien wanneer er nieuwe producten online zijn.

Ons kantoor is voor nu prima en we redden het ermee. Ik merk al wel dat de kastruimte wat aan de kleine kant is. Deze raakt snel vol. Misschien een nieuwe kast erbij, groter kantoor, een kantoor huren of gewoon veel verkopen, haha. Groots dromen Merle, dat gaat lekker.

Oh en nog iets leuks. Zoals ik al zei hebben we dus een toffe kortingscode. Gebruik: merle15 voor 15% korting t/m 10 april. Ik ben benieuwd wat jij voor een ander of jezelf gaat shoppen bij Heppy. We proberen zo leuk mogelijke nieuwe producten toe te voegen. Als jij een suggestie hebt voor een kaart of epoxy sleutelhanger, laat maar weten ;). We staan open voor ideeën.

Ga jij een kijkje nemen op Heppy.online?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *