Zo kies je de perfecte oorbellen en haal je het meeste uit je sieraden

zo kies je de perfecte oorbellen

Een handig gastartikel over: zo kies je de perfecte oorbellen en haal je het meeste uit je sieraden.

Als het gaat om sieraden, zijn oorbellen vaak een van de meest populaire items. Oorbellen zijn er in alle soorten en maten, waardoor het erg lastig kan zijn om het perfecte paar te kiezen. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Hier bespreken we alles wat je moet weten over het kiezen van de perfecte oorbellen. We zullen het hebben over waarom vrouwen graag oorbellen dragen, welke factoren je moet overwegen bij het maken van je beslissing, en hoe je het meeste uit je sieraden kunt halen. Dus lees verder voor een aantal waardevolle tips!

Zo kies je de perfecte oorbellen en haal je het meeste uit je sieraden

Oorbellen complementeren je uiterlijk

Oorbellen zijn de perfecte manier om iets extra’s aan je uiterlijk toe te voegen. Ze kunnen je gezicht echt laten opvallen, je ogen complementeren en ze zijn er in zoveel verschillende stijlen dat er zeker een paar is dat perfect is voor jou. Maar met zo veel opties kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Als je ook niet weet waar je moet beginnen, is het verstandig om onder andere te letten op de vorm van je gezicht en de gelegenheid waarop je de oorbellen wilt dragen.

De vorm van je gezicht

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van oorbellen is de vorm van je gezicht. De algemene vuistregel voor het kiezen van de juiste oorbellen is dat je een vorm kiest die juist het tegenovergestelde van de vorm van je gezicht is. Als je een rond gezicht hebt, bijvoorbeeld, zullen oorbellen die lang zijn en naar beneden bungelen of hoekige oorbellen je erg mooi staan. Hierdoor wordt je gezicht langer en slanker. Maar als je een hartvormig gezicht hebt, wil je oorbellen vermijden die te klein zijn of te dicht bij je gezicht staan. Kies in plaats daarvan voor oorbellen die een beetje langer zijn, omdat ze helpen om de vorm van je gezicht in evenwicht te brengen.

Oorbellen voor elke gelegenheid

Een ander ding om in gedachten te houden is de gelegenheid waarop je de oorbellen wil dragen. Als je gewoon iets zoekt wat je elke dag kunt dragen, kan je vrijwel kiezen uit elke stijl je wilt. Maar als je op zoek bent naar oorbellen om te dragen tijdens een formele gebeurtenis, dan wil je iets meer verfijnds kiezen. Oorbellen worden daarnaast gemaakt van allerlei verschillende materialen, van goud en zilver tot diamanten en parels. Neem dus de tijd om te bedenken welk materiaal het beste bij je outfit past.

zo kies je de perfecte oorbellen

Sieraden veilig opbergen en laten reinigen

Vergeet tenslotte niet dat echt gouden of zilveren oorbellen een investering zijn. Dit betekent dat je ze goed moet verzorgen, zodat ze nog vele jaren meegaan. Wanneer je ze niet draagt, kan je ze het beste opbergen op een veilige plaats waar ze geen krassen of beschadigingen kunnen oplopen. Het is ook een goed idee om ze om de paar jaar professioneel te laten reinigen. Door het volgen van deze tips kan je er zeker van zijn dat je de perfecte oorbellen kiest en ze jarenlang in een perfecte staat houdt!

Zo kies je de perfecte oorbellen en haal je het meeste uit je sieraden. Hopelijk heb je wat aan deze tips! 

Draag jij oorbellen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *