Voorbereid op wintersport

Een gastartikel waarin je leest hoe voorbereid op wintersport te gaan. 

Tijdens het skiën wil je extra goede handschoenen zodat je geen koude handen krijgt. Het kan dan ook een goede keuze zijn om eens te kijken naar verwarmde skihandschoenen. Deze mooie handschoenen werken met een verwarmingssysteem zodat je geen koude handen kunt krijgen tijdens je wintersport. Je handen blijven goed verwarmd. Kijk welke handschoen voor jou geschikt is en of je een Dual of een Single Heating goed kan gebruiken.

Verwarmde Skihandschoenen

De verwarmde skihandschoenen krijgen hun hitte via een verwarmingssysteem. Er zijn twee soorten verwarmde skihandschoenen, de Single Heating en de Dual Heating. De Single Heating heeft verwarming aan de bovenzijde van de hand. De Dual Heating handschoenen hebben zowel aan de boven als aan de onderzijde van de hand verwarming. De verwarming is voor boven- en onderkant los van elkaar in te stellen. Met de Dual Heating zal de hele hand verwarmd worden. Bij Comfort-Producten hebben ze verschillende versies verwarmde skihandschoenen.

USB-oplaadbaar

De verwarmde skihandschoenen werken op accu’s. In de handschoen zit een speciaal vakje voor de accu’s zodat je er geen last van hebt. In het vakje voor de accu zit ook de aansluiting kabel waarmee de accu en de handschoen verboden worden.

De handschoenen hebben drie verwarmingsstanden. High, Medium en Low. Alle drie hebben zo ook hun eigen kleur zodat je goed ziet op welke stand die staat, de hoogste stand is rood, de middelste stand is blauw en de laatste stand is wit. De handschoen kan tot wel 68 graden verwarmd worden afhankelijk van de omstandigheden.

De Dual Heating handschoen heeft twee knoppen om de verwarming te regelen, de Single Heating heeft één knop. Dit is omdat er bij de Dual Heating twee zones te verwarmen zijn. Hierbij kan je kiezen welk gedeelte van de hand jij verwarmd wilt hebben. Als beide knoppen worden aangezet worden beide zijden van de hand verwarmd.

Dubbel zoveel warmte

Naast de keus tussen single en dual heating is er de keus voor handschoen of wanten. Als je zelf al goede skihandschoenen hebt kan je ook kiezen voor verwarmde onderhandschoenen.  Dit is een dunne handschoen met ook een verwarmingssysteem. Deze handschoen kan je onder je eigen skihandschoen doen. Doordat er een handschoen over de onderhandschoen zit heb je alsnog goede isolatie en zal de warmte goed bij je hand blijven zitten. Dit houdt dus in dat als je er een extra handschoen overheen doet je isolatie beter is. Zo krijg je ook minder snel last van koude handen tijdens je het skiën of snowboarden. Ook de onderhandschoen werkt op accu’s en de handschoen heeft een makkelijk vakje waar accu kan worden opgeborgen.

Conclusie

De conclusie is dat de verwarmde skihandschoenen erg fijn zijn voor als je op wintersport bent. Het maakt niet uit of je nou aan het skiën, snowboarden, wandelen of gezellig aan t sleeën met de kinderen bent. Door het verwarmingssysteem in de handschoenen zullen je handen lekker warm blijven op de door jouw gewenste temperatuur. De handschoenen zijn goed geïsoleerd zodat de warmte goed blijft zitten. Met de onderhandschoen kan je je eigen handschoen erover heen doen voor nog extra isolatie.

Zo ga jij goed voorbereid op wintersport. 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1148

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *