Persoonlijk cadeau geven? Hier zijn 3 tips!

persoonlijk cadeau geven

Een gastartikel waarin je leest over een persoonlijk cadeau geven? Hier zijn 3 tips!

Je gedachten blijven rondjes draaien, je speurt het internet af en uiteindelijk ben je alsnog last-minute aan het rondstruinen in de buurtwinkels. Help! Wat geef je nu aan iemand die niks wil voor zijn verjaardag? Je wilt het liefst niet met lege handen komen, maar toch je dankbaarheid tonen. De meeste verjaardagen staan in het teken van geven, en wat is een betere manier om iemand te laten zien dat je om hem geeft dan met een persoonlijk geschenk? Deze tips zullen je helpen je cadeau-inkopen gemakkelijker en leuker te maken.

Persoonlijk cadeau geven? Hier zijn 3 tips:

#1 Go digital or go home

De meeste mensen werken digitaal! Niet zo gek ook, want het geeft een hoop voordelen. We gebruiken onze werkspullen vaak en daarom mogen we onszelf en/of anderen soms best een upgrade geven. De meeste producten die we voor werk gebruiken zijn best gewoontjes. Maar wat dacht je nu van een gepersonaliseerde laptophoes? Of muismat? Kies het favoriete patroon van jouw jarige job en maak er een klein (werk)feestje van! Je kunt bijvoorbeeld ook een digitale cadeaukaart geven, waarbij ze zelf hun favoriete patroon kunnen kiezen. 

#2 Geef een cadeaukaart

Een cadeaubon kan een geweldige manier zijn om je waardering voor iemand te tonen. Niet alleen kan de ontvanger zo zijn eigen cadeau kiezen, maar het laat ook zien dat je aan hem denkt en hem iets wil geven waar hij écht van zal genieten. Let er bij cadeaukaart bestellen op dat je een kaart kiest van een bedrijf dat te vertrouwen is. Het zou zonde zijn als je er achteraf erachter komt dat er verborgen kosten en/of een korte vervaldag is. Zorg ervoor dat je de kaart persoonlijk maakt, door er een boodschap in te schrijven zodat je kunt laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Een gewaardeerd cadeau wat altijd in de goede smaak valt! 

persoonlijk cadeau geven

#3 Een functionele tas

Heb je een bepaalde quote, tekst of foto wat helemaal past bij de jarige job? Laat dan een linnen tas bedrukken. Een katoenen tas is een geweldig product om te geven als origineel verjaardagscadeau. Vaak zijn de kosten voor het bedrukken van een tas minimaal, waardoor je bijvoorbeeld nog wat leuks in de tas kunt doen om te geven. Een heerlijke chocoladereep, een favoriet biertje of een cadeaukaart. Een linnen tas is een veelgebruikt product voor een rondje naar de supermarkt, een koffietje in de stad of een middagje shoppen. Met een linnen tas weet je zeker dat je een functioneel (en duurzaam) cadeau geeft. 

 Handige tips om een persoonlijk cadeau te geven.

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *