Leuke Sint- en kerstcadeau voor meiden

Een gastartikel: Leuke Sint- en kerstcadeau voor meiden. 

De feestdagen staan om de hoek, dus dat betekent dat het dé tijd is om cadeau-inspiratie op te doen. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor Sint- en kerstcadeaus? Lees dan vlug verder!

Leuke Sint- en kerstcadeau voor meiden

  1. Beautyproducten

Jezelf eens even flink in de watten leggen, daar wordt toch iedereen blij van? Een fijne bodylotion, een heerlijk parfum of een vrolijke nagellak, beautyproducten doen het dan ook altijd goed als cadeau. Rondom de feestdagen kun je ook voordelig beautypakketjes kopen in allerlei feestelijke verpakkingen.

  1. Sieraden 

Ook altijd een succes onder de dames: sieraden. Je kunt een specifiek sieraad op je lijstje zetten, maar je ook door de ander laten verrassen (of zelf iemand anders verrassen). Hoe leuk is het om een sieraad te kunnen dragen die je oma, je broertje of je beste vriendin heeft uitgezocht?

  1. Telefoonhoesje

Een telefoon is tegenwoordig niet meer alleen praktisch, maar ook een accessoire. Het is dan ook leuk om regelmatig van telefoonhoesje te kunnen wisselen. Een telefoonhoesje is bovendien een perfect ‘klein’ cadeautje om te vragen of te geven. Je koopt al een vrolijke telefoonhoesje voor een paar euro. 

  1. (Mini-)koelbox

Niet zo voor de hand liggend, maar wel erg origineel: een mini-koelbox. Leuk om te vragen als je zomers regelmatig met je vriendinnen naar het park of naar het strand gaat. Als je kiest voor een Polarbox, weet je zeker dat je je drankjes voortaan helemaal hip en ‘cool’ met je mee kunt nemen.  

Leuke Sint- en kerstcadeau voor meiden

  1. Bordspelletje

Er worden telkens weer allerlei leuke, grappige en simpele gezelschapspelletjes uitgebracht. Een perfect cadeautje dus om aan je verlanglijstje toe te voegen. Geef je het spelletje cadeau aan een ander? Dan weet je direct bij wie je terecht kunt voor een gezellige spelletjesmiddag. 

  1. Kamerplantje

Leuk om te krijgen, maar ook ontzettend leuk om te geven: een kamerplant. Een gezellig én duurzaam cadeau om te krijgen en om te geven. Heb jij groene vingers en zelf al een uitgebreide plantencollectie? Je kunt ook een stekje (een ‘baby’ van je eigen plant) aan een ander geven. Dat is origineel en budgetvriendelijk!

Leuke Sint- en kerstcadeau voor meiden. Hier zit zeker een gouden tip bij! 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *