Het gebruik van fotolijsten als accessoire voor je interieur

Een gastartikel over: het gebruik van fotolijsten als accessoires voor je interieur. 

Het gebruik van fotolijsten als accessoire voor je interieur

Naast dat fotolijsten een praktisch hulpmiddel zijn om je favoriete foto’s te beschermen en te presenteren, zijn het ook toffe accessoires voor je interieur. Ze geven een persoonlijke touch aan jouw woning doordat je jouw favoriete herinneringen op je eigen manier kan inlijsten. Je hebt daarbij talloze mogelijkheden om deze momenten op een waardevolle manier in je huis te plaatsen.  

Design je eigen muur vol herinneringen

Het maken van fotomuren is een van de meest populaire manieren om fotolijsten als accessoires te gebruiken voor jouw interieur. Een fotomuur kan een centraal punt zijn in jouw woon- of slaapkamer waar al jouw mooiste momenten samenkomen. Er kunnen verschillende soorten stijlen en formaten van fotolijsten worden gebruikt om een echte eyecatcher te creëren.

Waar je wel op moet letten bij het maken van zo een fotomuur, is de omvang van de muur en het aantal fotolijsten dat je wilt gebruiken. Op die manier kun je een passende lay-out maken die in verhouding is met de desbetreffende kamer. Daarnaast is het aan jou de taak om alle foto’s die je wilt weergeven uit te zoeken zodat je het gewenste beeld kan schetsen.

Out of the box met jouw interieur

Een andere toffe manier om fotolijsten te gebruiken, is door ze te combineren met andere decoratieve elementen in jouw interieur, zoals bloemen planten en andere decoratieve objecten die jij in je woning hebt staan. Ook kunnen ze worden neergezet als decoratie op bijvoorbeeld een dressoir, bijzettafel of eettafel. Op die manier creëer je een fraaie tafeldecoratie die zowel praktisch als decoratief is.

Creëer één geheel door de juiste combinaties

Door fotolijsten te combineren met andere items of meubels in jouw woning, kun je een beeld creëren dat past bij de sfeer van de kamer. Bijvoorbeeld, als je een beach vibe wilt creëren, kun je fotolijsten gebruiken met afbeeldingen van schelpen, zeesterren of andere symbolische strandelementen. Of als je een rustige sfeer wilt creëren, kun je fotolijsten gebruiken met afbeeldingen van landschappen en andere natuurlijke elementen met zachte kleuren.

Het gebruik van fotolijsten als accessoire voor je interieur

Fotolijsten inzetten voor een vintage look

Een andere leuke manier om fotolijsten als interieuraccessoire te gebruiken, is door het gebruik van Instagram- of polaroid foto’s. Deze foto’s hebben vaak een vintage uitstraling en zijn daarmee perfect voor het creëren van een speelse en old-school look. Door verschillende stijlen van fotolijsten te gebruiken, kun je een variërende maar toch samenhangende weergave creëren die past bij de stijl van de kamer.

Haal de prachtigste fotolijsten in huis

Het gebruik van fotolijsten als accessoire voor je interieur

Op zoek naar passende fotolijsten om jouw woning te pimpen? In het assortiment van Lijstentoko vind je verschillende stijlen fotolijsten in verschillende maten, stijlen en materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor moderne, klassieke en landelijke lijsten of lijsten in de stijl van barok, collage, hout, aluminium, glas en kunststof. Op die manier kun jij altijd wel geschikte fotolijsten vinden die passen bij de stijl die jij wilt nabootsen. Scoor jouw favoriete fotolijsten vandaag nog en geef jouw interieur de make-over die jij wenst!

Het gebruik van fotolijsten als accessoire voor je interieur. Veel plezier met deze tips!

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *