Heeft jouw huis een nieuwe vloer nodig? 

Een gastartikel: heeft jouw huis een nieuwe vloer nodig?

De vloer is een van de grootste oppervlakten in je huis. Geen wonder dat een vloer dus beeldbepalend is voor de uitstraling van je interieur. Ben jij momenteel op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar die ook functioneel is en ook binnen je budget past, dan helpen wij je graag een handje. Soms moet je namelijk niet alle opties bekijken, maar juist zoveel mogelijk wegstrepen. Betekent dit dat iedereen met dezelfde vloer komt te zitten? Welnee! Wij willen het namelijk graag met je hebben over pvc vloeren. Deze vloeren zijn ongekend populair en dat is niet zonder reden. Met een pvc vloer haal je namelijk alles in huis wat je wilde zonder dat je met een eenheidsworst eindigt.

Heeft jouw huis een nieuwe vloer nodig?

Pvc vloeren in alle mogelijke designs

De enige overeenkomst tussen alle verschillende pvc vloeren, is hun naam. Kijk je namelijk naar de designs die je kunt krijgen wanneer het over pvc vloeren gaat, dan zie je dat werkelijk alles mogelijk is. Het maakt niet uit of je een houtlook wilt in je woning, of dat je meer zat te denken aan een egale kleur. Met pvc vloeren kun je de vloer in je huis aanleggen die echt perfect aansluit bij jouw wensen. Heb jij een landelijke woning? Dan kan een mooie houtlook pvc vloer een interessante optie zijn. Wil je een strakke vloer in je keuken? Dan is een tegellook vloer misschien wel een mogelijkheid. Je merkt het: alles is bereikbaar wanneer je voor pvc kiest dus bekijk de mogelijkheden eens om te zien waar jij echt gelukkig van wordt.

heeft jouw huis een nieuwe vloer nodig

Stijl en functionaliteit slim samen gebracht

Vloeren moeten tegen een stootje kunnen, je hebt er geen zin in dat je snel krassen op je vloer krijgt of dat je vloer beschadigd raakt wanneer je een vloeistof laat vallen. Ook om die reden zijn pvc vloeren een goede keus want deze staan bekend om hun functionaliteit. De vloer is namelijk krasvast en zal ook niet vervangen hoeven worden wanneer je eens een drankje laat vallen. Bovendien is de vloer ook eenvoudig schoon te maken en heeft het geen grote onderhoudsbeurten nodig om er langdurig goed uit te blijven zien. Tel daar nog bij op dat je pvc vloer goed te combineren is met vloerverwarming waardoor deze vloer echt de perfecte keus is voor vrijwel ieder huis.

Leg je vloer zelf

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de voordelen van een pvc vloer, dan is het goed om te weten dat je een pvc vloer ook goed zelf kunt leggen. Kies in dat geval voor klik- of plak-pvc. Let er wel op dat je een goede ondervloer aanlegt. Je leverancier kan je laten weten wat jij het beste kunt doen om een goed resultaat neer te zetten. Bekijk daarom de mogelijkheden even en kies vandaag nog de vloer die het beste bij jouw huis en jouw wensen past!

Heeft jouw huis een nieuwe vloer nodig? Hopelijk heb je wat aan deze tips!

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *