Geef jezelf een cadeau

Een gastartikel met als onderwerp: geef jezelf een cadeau. Doe jij dat wel eens?! 

Een cadeau voor een ander is vaak wel lastig om uit te zoeken, maar iets voor jezelf uitkiezen kan nooit een moeilijke opgave zijn. Vooral met cadeaus als sieraden weten mensen vaak wel wat ze mooi vinden en wat bij ze past. Sieraden geven aan anderen kan toch iets ingewikkelder zijn, aangezien veel mensen een sterke mening hebben over bepaalde sieraden. De een is verliefd op zilveren, simpele kettingen, terwijl de ander hier niks van wilt weten en alleen maar gouden opvallende stukken draagt. Bij een Juwelier (in) Venray zijn er eindeloze opties voor iedereen. Armbanden, kettingen, oorbellen of toch een ring? Keuze zat in veel mooie stijlen.

Geef jezelf een cadeau

Opvallende sieraden of een subtiele look?

Wanneer je niet zo goed weet welke richting je op wilt met sieraden is het handig om je af te vragen of je bijvoorbeeld oorbellen wilt die er subtiel uitzien en zorgen voor een verzorgde, afgemaakte look of dat je een echte eyecatcher wilt met grote, fel gekleurde stenen. Welke je ook kiest, je kunt ze beide met veel kleding sets combineren zodat je ze op verschillende manieren kunt dragen. Ook kun je gaan voor een asymmetrische stijl waarbij je twee oorbellen kiest die totaal verschillend zijn. Een paar zilveren, minimalistische ringen kan ook voor een erg frisse uitstraling zorgen. Dit gecombineerd met een outfit in hetzelfde kleurenpalet en een mooie leren statement tas creëert wellicht de perfecte look voor jou.

Een eigen ontwerp realiseren

Ook wanneer je iets specifieks in gedachten hebt en dit nergens kunt vinden is het mogelijk om naar een goudsmid te gaan waarmee je je plan kunt opstellen. Een mooi en uniek sieraad waarmee je letterlijk en figuurlijk uitblinkt. Maar niet is het leuk om normale sieraden te laten ontwerpen, maar ook je trouw- of verlovingsringen. Je kunt hierbij dingen laten graveren, of het hele ontwerp zelf uittekenen zodat het eruit ziet zoals jij wilt. De dikte van de band bepalen, de vormen en kleur. Wanneer je je eigen ringen laat ontwerpen zorgt dit voor nog meer emotionele waarde wanneer je deze aan je partner geeft. Op deze manier kun jij je droom ring laten maken en deze voor altijd bij je dragen samen met je partner. Maar je kunt natuurlijk ook andere sieraden laten ontwerpen zoals armbanden of hangers.

Een horloge cadeau geven

geef jezelf een cadeau

Niet alleen zijn sieraden ook prachtig om te kopen voor jezelf of natuurlijk om te geven aan anderen maar er zijn nog meer mooie cadeaus om over na te denken. Zo is het ook erg chic om te denken aan een horloge, uurwerken zijn tijdloos om te geven en zullen altijd mooi blijven. Er zijn ook in veel verschillende prijsklassen horloges te verkrijgen, dus zo is er voor iedereen ruimte om iets uit te zoeken. Je geeft niet alleen iets wat mooi is om naar te kijken, maar je hoeft niet meer telkens je telefoon uit je broekzak te halen om te controleren wat de tijd is, aangezien je daar je horloge dan voor hebt. Praktisch, maar ook luxe. Het is een stijlvol cadeau die generaties lang kan worden doorgegeven.

Geef jezelf een cadeau. Af en toe kan dat best. Doe jij dat wel eens?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *