Enkele ideeën voor jubileumkaarten 

Een gastartikel met enkele ideeën voor jubileumkaarten.

Je trouwdag brengt veel herinneringen naar boven. Of je nu 2 jaar of 20 jaar samen bent, jubilea mag je niet missen. Maak het deze keer groots met mooie jubileumuitnodigingen. De dagen dat je je vrienden en familie moet uitnodigen via een telefoontje zijn voorbij. Het versturen van trouwjubileumkaarten is een nieuwe trend die populair is onder echtparen.

Tijdens de drukte van de voorbereidingen van het jubileumfeest moet je natuurlijk de uitnodigingskaarten niet vergeten. Misschien ben je 25 jaar getrouwd en wil je het op jullie manier vieren, compleet met kaarten.

Moeite met het vinden van de juiste uitnodiging? Lees dan even verder om erachter te komen welke verschillende huwelijksverjaardagskaarten er zijn.

Als je tot de koppels behoort die zich laten inspireren door citaten, zul je er waarschijnlijk een op jouw jubileumuitnodigingskaart zetten. Het kan een leuke gedachte zijn of een statement.

Hoe dan ook, het is goed om een unieke trouwkaart te sturen die anderen lang bij blijft. Misschien inspireer je ze onbewust en maak je ze enthousiast voor het feest – je weet maar nooit.

enkele ideeën voor jubileumkaarten

Een 60 jaar getrouwd huwelijksjubileum is niet compleet zonder een bloemstuk. Geef jouw jubileum een bloemrijke make-over met pastelkleurige uitnodigingen. Kies de kleuren die je leuk vindt om de kaart te versieren, samen met het ontwerp dat je in gedachten hebt. Je kunt zelf de kleuren en het lettertype bepalen. 

Als je je voorbereidt op een botanisch themafeest, kan een op kant geïnspireerde jubileumuitnodiging een goede keuze voor je zijn. Het valt onder de categorie van verfijnde uitnodigingen, waardoor je in alle opzichten een trendsetter bent. Om het er elegant uit te laten zien, gebruik je een overzichtelijk ontwerp, zodat het gemakkelijk te lezen is en het ontwerp perfect blijft behouden.

enkele ideeën voor jubileumkaarten

Wat is er nou beter dan een vintage jubileumuitnodiging te sturen? Misschien herinner je je de goede oude tijd met je vrienden? Maak het leuk met details die je doen denken aan je favoriete muziek, film of welke gebeurtenis dan ook die je je nog herinnert. Je kunt de woorden simpel houden om een vintage sfeer aan de kaart te geven.

* dit artikel bevat een samenwerking*   

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *