Drie handige tips voor de zomer voor iedere vrouw!

tips voor de zomer voor iedere vrouw

In dit gastartikel lees je drie handige tips voor de zomer voor iedere vrouw! 

De dagen worden langer en we brengen steeds meer tijd buiten door; het is bijna zomer! Heb je hier ook zo naar uitgekeken? Binnenkort kun je genieten van een welverdiende vakantie of van de vele feestjes of festivals die je zult gaan bezoeken. De komende maanden kun je er dan ook extra op uit! We hebben een paar handige tips en hacks voor je op een rijtje gezet om de zomer goed door te komen!

Wees creatief met het verstoppen van waardevolle spullen

Zul je de komende tijd meer in het park of op het strand te vinden zijn? Dan is deze tip voor jou! Je zult niet de hele tijd op een handdoekje of kleedje willen liggen, maar juist dingen willen ondernemen wanneer je een middagje in het park aan het relaxen bent. Een kleine wandeling, een potje badminton of een voetbalwedstrijd.

Waar laat je in dit geval je waardevolle spullen? De kans is groot dat iemand met kwade bedoelingen op zoek is naar tassen om te stelen. Een dergelijke persoon zal er nooit aan denken dat jouw pinpas verstopt is in een pakje kauwgom, of dat je jouw geld hebt verstopt in een luier. Wees creatief! Er zijn enorm veel manieren waarop je jouw waardevolle spullen op een eenvoudige manier kunt verbergen!

Voorkom schurende bovenbenen

De komende tijd zul je steeds meer feestjes, festivals en andere evenementen bezoeken. Dit is natuurlijk erg leuk en je wilt er op je best uit zien. De zomer is een tijd van de leuke jurkjes en rokken. Helaas komt dit voor veel vrouwen gepaard met een grote irritatie; schurende bovenbenen. Schaam je niet, er zijn enorm veel vrouwen (en mannen) die hier last van hebben. Wanneer je er een hele dag op uit bent kunnen je bovenbenen enorm pijnlijk worden door de frictie.

tips voor de zomer voor iedere vrouw

Dit kun je voorkomen door met regelmaat vaseline tussen je benen te smeren. Dit beperkt de frictie. Een andere handige tip is om op zoek te gaan naar een langere jurk of rok. Zoë & Zita is bijvoorbeeld de beste winkel voor galajurken die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. Onder een langere rok of jurk heb je de mogelijkheid om een bikershort te dragen. Dit is de perfecte manier om geïrriteerde bovenbenen te voorkomen.

Zorg voor verfrissing

tips voor de zomer voor iedere vrouw

Een andere enorme aanrader is om deze zomer over waar je gaat een flesje water spray mee te nemen. Zo’n spray werkt niet alleen hydraterend voor de huid, maar voelt ook nog eens enorm verfrissend aan. Het is heerlijk om te gebruiken op een warme zomerdag. Daarnaast heeft een water spray nog een functie, je kunt het namelijk gebruiken als een setting spray voor je make-up. Zo weet je ook nog eens zeker dat je make-up de hele dag blijft zitten!

Ik ben benieuwd naar jouw zomerplannen en hopelijk heb je wat aan deze drie handige tips voor de zomer voor iedere vrouw gehad!

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *