Drie cadeautips voor de wereldreizigster!

Een gastartikel met drie cadeautips voor de wereldreizigster.

We houden allemaal van een trip en vakantie op zijn tijd, maar we kennen ze allemaal wel; de échte wereldreizigers. Deze reizen met het kleinste gemak de hele wereld over, voelen zich overal thuis en lijken het begrip heimwee überhaupt niet te kennen. Flexibel, levenslustig en avontuurlijk zijn de eigenschappen die deze types definiëren. Heb jij zo’n stoer type als vriendin en verdient zij wel een cadeau? Dan hier drie goede tips waar zij ongetwijfeld zeer blij mee is.  

Natuurlijk zijn er backpackers die aan een oude rugzak genoeg hebben, maar steeds vaker zien we dat reizen en comfort beter samen gaan. Dit komt natuurlijk ook door de toename aan artikelen wat er op dit vlak te koop is. Denk aan een duurzame toilettas kopen als cadeau en een echt goede kofferset. Want ook die backpack wordt steeds vaker ingeruild voor een fijne koffer. Dus goede spullen om te reizen, van tassen tot toilettassen; allemaal zeer welkom.  

Ondanks dat de innovaties op het gebied van eenvoudig reizen ontzettend aan het toenemen zijn, gebeurt het misschien wel vaker dan ooit dat koffers kwijtraken. Daarom is het een perfect cadeau om jouw reislustige vriendin een paar trackers te geven. Niet alleen handig om in de koffer te stoppen, maar ook handig om in een tas te doen of aan een voorwerp te hangen. Wanneer je dan bestolen wordt onderweg, kun je altijd je spullen volgen en precies achterhalen waar de dieven ermee heen zijn gegaan. Je gaat er natuurlijk niet mee voorkomen dat je koffer nooit meer kwijt raakt, maar je weet wel wáár hij is. Dat maakt de zoektocht in ieder geval een stuk eenvoudiger. 

Iedereen vindt het fijn om af en toe even lekker out te checken en muziek te luisteren of juist even met thuis te bellen, maar de fervente reiziger heeft dit nog meer dan een ander. Daarom is een fijne koptelefoon (inclusief noise cancelling) een perfect cadeau. Maar ook draadloze oordopjes zijn een verademing voor de echte reiziger. Cadeaus waar je zelf ook nog wat aan hebt, de kans dat je zelf gebeld wordt tijdens een nieuw reisavontuur is dan ook veel groter. 

Drie cadeautips voor de wereldreizigster

Kortom; een reislustig type vraagt om avontuurlijke cadeaus. Gelukkig zijn de opties hiervoor zeer divers. Dus investeer hierin en zorg dat je een leuk cadeau kunt geven. Zoals iets wat aansluit bij deze opties, dan tref je altijd een zeer blije ontvanger aan!

* dit artikel bevat een samenwerking*   

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *