De toekomst van tandenpoetsen? Dichterbij dan je denkt!

de toekomst van tandenpoetsen

Een gastartikel met als onderwerp: de toekomst van tandenpoetsen? Dichterbij dan je denkt! 

De toekomst van tandenpoetsen is dichterbij dan je denkt. Veel tandpasta’s zijn zeer slecht voor het milieu. Dit komt doordat deze tandpasta’s microplastics bevatten. Microplastics zijn hele kleine deeltjes plastic. Deze microplastics komen terecht in de natuur en dragen bij aan de plastic soep in de oceanen en zeeën. Bovendien zijn vele tandpasta’s verpakt in plastic tubes. Deze tubes zijn niet recyclebaar en dragen bij aan het vele plastic dat niet kan worden gerecycled.

De toekomst van tandenpoetsen

Tandpasta tabletten

De nieuwe tandpasta tabletten van Fleeck zijn innovatieve en ecologische producten. Wanneer je kiest voor de tandpasta tabletten van Fleeck draag jij bij aan een beter klimaat. De tandpasta tabletten bevatten namelijk geen schadelijke microplastics die in de natuur terechtkomen. De tabletten zijn volledig plasticvrij. De tandpasta tabletten zijn vegan en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je tanden net zo schoon of zelfs schoner maken dan de ‘normale’ tandpasta’s. De tandpasta tabletten worden niet getest op dieren. De verpakking van de tandpasta tabletten zijn volledig biologisch afbreekbaar.
Fleeck heeft voor elk tand- en tandvleesprobleem een goede tandpasta beschikbaar die goed bij jouw wensen past.

Witte tanden

Als jij last hebt van gele of verkleurde tanden zijn de whitening tandpasta’s van Fleeck een goede oplossing voor jou. De whitening tandpasta’s maken jouw gele of verkleurde tanden door koffie, thee of andere dranken weer prachtig wit. De verkleuring vermindert. Je kunt gemakkelijk thuis jouw tanden witten met deze whitening tandpasta.

Actieve houtskool

Als je op zoek bent naar een natuurlijke tandpasta om jouw tanden mee te witten dan is de charcoal tandpasta echt iets voor jou. De charcoal tandpastabevat actief houtskool. De actieve houtskool tandpasta maken jouw tanden witter. De actieve houtskool tandpasta is een natuurlijke tandpasta dat werkt op natuurlijke ingrediënten met een ontgiftend effect.

Gevoelige tanden

Als jij last hebt van gevoelige tanden dan is de sensitive tandpasta van Fleeck een goede optie voor jou. Tandpasta’s die agressieve bestanddelen en scherpe ingrediënten zoals menthol bevatten kunnen jouw tanden en tandvlees erg irriteren. De sensitive tandpasta van Fleeck bevat milde ingrediënten die jouw tanden en tandvlees goed verzorgen. De sensitive tandpasta bevat werkzame stoffen die jouw tanden en tandvlees goed schoonmaken.

Zonder fluoride

Gebruik jij liever een tandpasta die geen fluoride bevat? Fluoride kan in grote aantallen namelijk  giftig zijn. Fluoride vermindert de werking wanneer het niet wordt gemengd met speeksel. Dit kan een probleem veroorzaken voor mensen met een erg droge mond die veel water drinken.

de toekomst van tandenpoetsen

De fluoridevrije tandpasta van Fleeck bevat geen fluoride maar een goed alternatief genaamd hydroxyapatiet. Hydroxyapatiet is een van nature voorkomend biocompatibel materiaal dat voorkomend is in botten, tanden en speeksel van mensen. Het is een minerale vorm van calciumapatiet. Net als fluoride voorkomt hydroxyapatiet tandbederf. De fluoridevrije tandpasta is een natuurlijke tandpasta met een effectieve werking om jouw gebit te verzorgen en te beschermen.

Het werkt tegen tandplak en het voorkomt gaatjes en tandverkleuring. Hydroxyapatiet beschermt niet alleen de buitenkant van de tanden zoals fluoride. Hydroxyapatiet bereikt de kern van de tanden en het tandvlees en is een biocompatibel materiaal. Het remineraliseert tandglazuur, herstelt scheuren, verzacht gevoelig tandvlees en het vult minuscuul kleine scheurtjes in het tandglazuur op. Bovendien heeft de fluoridevrije tandpasta een whitening effect.

Ee gastartikel met handige tips. De toekomst van tandenpoetsen? Dichterbij dan je denkt!

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *