Creatieve manieren om sieraden te dragen

Een gastblog waarin je lees meer over: creatieve manieren om sieraden te dragen. 

Sieraden zijn de perfecte manier om een outfit op te fleuren en vaak hebben we allemaal wel een aantal favorieten in onze sieradencollectie. Maar soms is het lastig om te bedenken hoe we ze het beste kunnen combineren met onze dagelijkse kleding. Hieronder bieden we enkele creatieve manieren aan om sieraden te dragen zodat je er stralend uit kunt zien tijdens bijvoorbeeld een chique lunch of een actieve dag met de kinderen.

Creatieve manieren om sieraden te dragen

Laagjes maken 

Kettingen zijn een uitstekend sieraad om te gebruiken voor laagjeseffecten. Combineer verschillende kettingen van verschillende lengtes voor een speels en eigentijds gevoel. Combineer bijvoorbeeld een korte ketting met een langere ketting en voeg een kleinere hanger toe voor wat extra flair.

Creatieve manieren om sieraden te dragen

Armbanden mixen 

Meng verschillende soorten armbanden om een uniek en persoonlijk statement te maken. Probeer bijvoorbeeld horloges te mixen met armbanden van leer, kralen of metalen bangles. Deze laagjes op je pols kunnen een geweldige manier zijn om wat extra pit toe te voegen aan je outfit.

Ringen combineren 

Ringen zijn fantastisch als het gaat om het maken van creatieve combinaties. Probeer bijvoorbeeld verschillende ringen te combineren op één vinger of verspreidt op meerdere vingers. Combineer dunne en dikke ringen of mix verschillende materialen, zoals zilver en goud.

Creatieve manieren om sieraden te dragen

Oorbellen in lagen

Oorbellen zijn misschien wel het meest veelzijdige sieraad dat er is en bieden talloze manieren om je eigen stijl te laten zien. Combineer bijvoorbeeld een statementoorbel met een subtiele stud of voeg een extra oorbel toe aan een oor voor een asymmetrische look.

Sieraden combineren met outfits 

Sieraden maken een outfit pas echt af en kunnen een eenvoudige outfit omtoveren in een chique en modieuze look. De sleutel is om sieraden en kleding op elkaar af te stemmen. Combineer bijvoorbeeld een elegante halsketting en oorbellen met een little black dress voor een chique lunchdate.

Kortom, er zijn veel creatieve manieren om sieraden te dragen en je persoonlijke stijl te laten zien. Voel je niet gebonden aan” de regels ” hierin en probeer gerust verschillende combinaties uit om zo je eigen unieke en stijlvolle uitstraling te creëren. Door te experimenteren met sieraden en outfits kun je jezelf op een heel nieuwe manier laten zien, zelfs tijdens een actieve dag met de kinderen.

Hopelijk heb je wat aan deze handige tips om op creatieve manieren om sieraden te dragen.

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1148

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *