5 perfecte cadeaus om jezelf mee te verwennen

5 perfecte cadeaus om jezelf mee te verwennen

Een gastartikel met tips: 5 perfecte cadeaus om jezelf mee te verwennen. 

Het is misschien iets wat je niet heel snel doet, jezelf een cadeau geven. Maar waarom eigenlijk niet? Af en toe verdien je het best om jezelf iets moois cadeau te doen, wellicht omdat je iets te vieren hebt óf omdat je gewoon geen reden hebt. Hieronder vind je 5 perfecte cadeaus om jezelf te geven.

5 perfecte cadeaus om jezelf mee te verwennen

Een prachtig sieraad

Een sieraad is vaak een cadeau die je krijgt van je geliefde bijvoorbeeld op een speciaal moment zoals een verloving, bevalling of jubileum. Maar misschien heb je geen geliefde of wil je gewoon graag jezelf verwennen met een nieuw sieraad die je al tijden op het oog hebt. Het is erg leuk, bijzonder en powerful om een sieraad aan jezelf cadeau te doen!

5 perfecte cadeaus om jezelf mee te verwennen

Sexy lingerie setje

De meeste vrouwen voelen zich met het dragen van sexy lingerie setjes een stuk zelfverzekerder en daarom is het dé perfecte cadeau om aan jezelf te geven. Ga een keer niet voor comfortabel of praktisch ondergoed, koop een luxe lingerie setje zoals een mooie body, bralette of een slipdress. Koop ook eens lingerie tijdens een bh sale, zo kun je heel voordelig jezelf verwennen met een leuk setje (of twee)!

Een dagje wellness

Een cadeau hoeft natuurlijk niet per se iets tastbaars te zijn, het is ook leuk om een ervaring aan jezelf te geven. Wat dacht je van een heerlijk wellness dagje? Boek een gezichtsbehandeling, een massage en sluit af met een rondje sauna. Doe dit heerlijk in je eentje om helemaal tot rust te komen van je drukke leven, natuurlijk ook leuk om samen met iemand te doen.

Boek een weekendje weg

Wederom een cadeau dat niet tastbaar is maar waar je wel de rest van je leven een herinnering aan hebt, boek een heerlijk weekendje weg. Ga naar een stad, bijvoorbeeld in Nederland, waar je nog niet eerder bent geweest en reserveer ook meteen een fijn hotel inclusief diner. Vind je het niet prettig om alleen in een restaurant te zitten maak dan gebruik van roomservice. Boek ook meteen leuke excursies of verken de stad te voet of op de fiets.

Koop die ene tas!

Heb je al maandenlang een prachtige tas op het oog maar ben je allerlei excuses aan het verzinnen waarom je het beter niet kunt kopen? Stop met excuses maken en koop die droomtas en doe jezelf een groot plezier. Een tas is vaak een item waar je jarenlang plezier van hebt en eens in de zoveel tijd mag je best een groot cadeau doen aan jezelf. 

5 perfecte cadeaus om jezelf mee te verwennen

Jezelf af en toe verwennen is hartstikke belangrijk en draagt zeker bij aan een goede portie zelfzorg!

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *