21 diner? Dit zijn 3 originele cadeaus om te geven

Een leuk gastartikel over: 21 diner? Dit zijn 3 originele cadeaus om te geven. 

Forever young! Er zijn weinig dingen leuker dan het bijwonen van een 21 diner. Voor veel mensen is deze leeftijd namelijk een mijlpaal die de overgang van kindertijd naar volwassenheid markeert. Misschien geeft het jou ook wel herinneringen aan deze mooie leeftijd of wellicht zit je er wel middenin! En vaak wordt deze mooie leeftijd gevierd met een heerlijk diner speciaal voor alle favoriete vriendinnen. Mooi dat jij daar onderdeel van uitmaakt! Maar, wat geef je nu aan jouw vriend- of vriendin? Hier zijn drie leuke cadeau-ideeën voor je volgende etentje! 

21 diner? Dit zijn 3 originele cadeaus om te geven:

#1 Een fotoboek

Moet je ook zo lachen om alle foto’s van de afgelopen jaren samen met je vrienden? Of het nu foto’s zijn van die ene avond uit, een bijzondere gebeurtenis of gewoon van de dagelijkse bezigheden, foto’s zijn er om gekoesterd te worden! Als je een uniek cadeau zoekt, zoek dan niet verder dan een one-of-a-kind fotoboek.

Een fotoboek is hét perfecte cadeau om deze bijzondere leeftijd te herdenken. En dat niet alleen, je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt. Kies jullie leukste foto’s samen, maak een gaaf ontwerp en voeg wat speciale quotes toe om het echt uniek te maken. Wil je graag iets persoonlijks geven, maar heb je niet de tijd om een fotoboek te maken? Geen zorgen, je kunt ook een poster printen met jullie favoriete foto. Een mooie eyecatcher voor in huis! 

#2 Geef een origineel pakket 

Wat is de beste manier om te laten zien dat je om iemand geeft? Met een persoonlijk cadeau pakket natuurlijk! De gedachte en moeite die je steekt in het maken van een uniek cadeau voor de jarige job zal zeker gewaardeerd worden. Weet je niet zeker wat je er in moet doen?

Denk dan aan zijn of haar hobby’s en interesses. Je kunt bijvoorbeeld een mok bedrukken en deze volstoppen met de heerlijkste theesoorten. Of kies voor wat heerlijke verzorgingsproducten voor de day-after, kaarsen of plantenzaadjes. De jarige job verdient het om in het zonnetje gezet te worden, dus stop er wat extra liefde in! 

#3 Abonnement op een bezorgdienst 

Ja, er is iets leuks aan elke maand je favoriete product in abonnementsvorm op de deurmat te zien ploffen. Het is alsof je elke maand een cadeautje krijgt! En wat nog beter is, is dat je met een abonnement cadeau een bezorgdienst kunt kiezen die past bij de interesses van degene aan wie je het cadeau geeft.

]Is de jarige job gek op koken? Kies dan voor een maandelijkse voedsel bezorgdienst óf laat iedere maand een nieuwe potje groen geluk bezorgen. Zo heeft de jarige binnen no-time een eigen planten jungle in huis. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! 

 21 diner? Dit zijn 3 originele cadeaus om te geven. Wie weet heb jij wat aan deze leuke tips. En dit kan natuurlijk ook voor andere verjaardagen ;). 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *