Twee looks met een pantalon – sjiek en casual-

Hoi! Ik heb een nieuwe pantalon gekocht. Deze heb ik bij de winkel naast mijn eigen winkel gekocht. Er is daar sale en ik zag deze mooie pantalon en dacht: die is voor mij! In de sale voor maar €19,95. Dat is een leuk prijsje voor een hele zachte pantalon. Ik laat je dan ook twee looks met een pantalon zien vandaag. Een beetje wat sjieker en wat meer casual.

Twee looks met een pantalon

De pantalon komt bij de winkel: Paradoxx vandaan. En is van het merk: Chastar. Een mooi merkje en de pantalon is daarom ook zo mooi. De stof voelt heel fijn aan. Een beetje suède achtig. En is lekker warm zeg! Misschien wel warmer dan een spijkerbroek, haha. Echt super fijn!

Ik heb een maat S van deze pantalon en hij valt een beetje mid-raise. Ik heb telkens het idee dat ik mijn broek wat hoger moet dragen, maar dat hoort dus niet. Even wennen voor mij. Ik draag bijna alleen maar high waisted. De pantalon draag wel heel fijn. De binnenkant is ook lekker zacht. Heerlijk!

twee looks met een pantalon

Maar twee looks met een pantalon dus. Toen ik deze pantalon kocht dat ik: wat doe ik hier in hemelsnaam dan op??? Ik dook mijn kast in en zag al gauw wat leuke items die erbij passen. Zwart kan altijd en als ik iets in de kleur beige vind die in de broek zit, is dat ook heel mooi. Alleen staat beige mij niet zo mooi in mijn gezicht.

Dus kwam ik weer bij zwart uit, haha. De pantalon heeft een redelijk druk printje, dus de bovenkant wil ik wat rustiger houden. En de pantalon is voor meerdere gelegenheden handig. De eerste look is lekker casual met een trui en de tweede wat sjieker met een jasje.

Casual met trui

Van de twee looks met een pantalon is de eerste lekker casual met een trui. Deze zwarte trui komt van NA-KD en valt zo fijn. Het is een wat oversized model en ik woon er bijna in. Hij kan off-sholder of juist met een wat lager voor-of achterkant en dan een hemdje eronder.

Sjiek met een jasje

twee looks met een pantalon

twee looks met een pantalon

De tweede look is wat netter. Hier draag ik een suède achtig jasje op de pantalon. Ook heel erg mooi! Een zwart shirtje eronder en je kan zo naar een verjaardag.

De riem die bij de pantalon zit hoort erbij en vind ik echt een leuk detail. Onder beide looks draag ik mijn geliefde Van Haren laarsjes en die staan er ook zo leuk bij.

Zo zie je: je kunt twee looks met een pantalon maken. En ik zal vast nog wel meer items hebben die er leuk bij staan. Ik ga in ieder geval veel plezier hebben van de pantalon!

De foto’s zijn trouwens in de namiddag gemaakt in s-Heerenberg bij het kasteel daar. Vandaar de mooie achtergrond en de geweldige kleuren in de foto’s. Love it! 

twee looks met een pantalon

Welke look vind jij het leukst? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *