Outfits in Frankrijk- Don’t be a princess be a mermaid-

Hoi! Outfits in Frankrijk. Tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk kon ik het niet laten…..  In Zuid-Frankrijk is het niet echt weer voor truien en vesten. Het is er lekker zomers weer. Dat betekend dat de hemdjes en jurkjes uit de kast kunnen en deze mee gingen in het koffer. Via de site vind-kleding.nl heb ik een leuk hemdje en jurkje gevonden voor het zomerse weer in Zuid-Frankrijk. Natuurlijk zijn er in Frankrijk mooie locaties om outfit foto’s te maken. Dat heb ik dan ook samen met Thijs gedaan. Of althans. Ik had de zomerse kleding aan en hij maakte de foto’s. Kijk mee naar de 2 outfits in Frankrijk die ik onder andere droeg (we zaten in Zuid-Frankrijk, dus hello sun!).

De eerste outfit is met een nieuw hemdje. Het is een zwart hemdje met de tekst: Don’t be a princess be a mermaid. Deze tekst vind ik zo geniaal leuk! Ik ben vroeger (oké nu nog) zo fan geweest van zeemeerminnen. De film: de kleine zeemeermin heb ik denk ik wel honderd keer bekeken. En nog steeds kan ik deze film kijken. Ik weet niet, maar zeemeerminnen hebben iets magisch en zijn mooi. Deze tekst vond ik dus super leuk! Het hemdje draag ik op een destroyed short. Daaronder draag ik mijn Birkenstock slippers en een enkelbandje. Deze heb ik in de plaats Cap D’Agde gekocht. De foto’s van dit hemdje zijn dan ook op dat strand gemaakt.

Don’t be a princess be a mermaid

De tweede outfit is meer voor in de avonden. Het is een witte/ crème kleur jurk met donker blauwe strepen. De jurk is van het merk Villa en voelt super fijn aan. Het is een stevige stof en zit mooi. Een mooie jurk voor in de avonduren. Ik draag er daarom dan ook een paar sleehakken onder. Deze komen van de van Haren. En mijn liefde voor enkelbandjes groeit alleen maar meer, dus ook bij deze outfit draag ik een enkelbandje! Deze komt van My Jewellery. En om het helemaal af te maken draag ik een klein kettinkje met een sterretje eraan.

Het is echt een heerlijke jurk en zo lekker zomers. Met het iets koudere weer kan ik hem ook nog leuk aan. Een panty eronder, een jasje erop en sneakers, moet ook harstikke leuk staan. Voor nu draag ik hem lekker met het mooie weer in Frankrijk. Deze foto’s zijn gemaakt bij ons huisje in Zuid-Frankrijk, in onze soort van tuin, hihi.

Avond jurkje

outfits in Frankrijk

Twee heerlijke outfits in Frankrijk voor het mooie weer in Frankrijk en hopelijk in Nederland. De kleding heb ik via vind-kleding.nl. Je klikt aan of je op zoek bent naar een jurkje of rokje en komt dan veel items tegen. Misschien even leuk om te melden, maar bij elk item is ook een ‘betaal minder’ knop te vinden. Je krijgt dan een melding wanneer het item wat je wilt hebben in de uitverkoopt is. Super handig! Ik ga lekker genieten van deze outfits en met plezier dragen en combineren. Love it!

Welke van de outfits in Frankrijk vind jij het leukst? 

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

  1. Mooie outfit foto’s! Ik zou willen dat ‘mijn Thijs’ zulke mooie foto’s kon maken haha. Ik heb vorig jaar via Netflix naar mako eiland en make mermaids gekeken. Ik denk dat zulke dingen toch blijven hoe oud je ook bent❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *