Museum of Illusions – leuke tips als je in LA bent-

Museum of Illusions

Hoi! Voor vele is het vast niet ontgaan dat ik naar Los Angeles ben geweest. Eén van de eerste dagen ben ik in Hollywood naar een heel bijzonder museum geweest. The Museum of Illusions. In dit museum zijn een soort 3D schilderijen op de muren gemaakt. Als je er dan tussen staat, lijkt het net alsof je er dus echt middenin staat. Heel erg gaaf. Misschien een leuke tip als je daar ooit in de buurt bent.

Museum of Illusions

In Hollywood op de Walk of Fame vind je dus het Museum of Illuions. Wij konden met korting naar binnen. Buiten op de Walk of Fame delen ze vaak kortingskaartjes uit voor dit museum. Voor 20 dollar per persoon konden we naar binnen. Het is niet super groot, maar wel gaaf. Op de eerste verdieping heb je veel 3D schilderijen en dan kun je nog een trap op, waar ze nog meer schilderijen hebben.

Zo ziet het er van binnen uit.

Museum of Illusions

Museum of Illusions

Je kan dus ‘in zo’n schilderij gaan staan’ en dan een ander de foto laten maken. Op de grond staat dan ook aangegeven waar je moet staan om de beste foto te maken. In welke hoek je dus moet staan om de meest realistische foto te krijgen. Echt heel handig aangeven! Je mag dus zelf foto’s maken daar. Er loopt ook geen fotograaf rond die foto’s van je maakt die je eventueel achteraf moet kopen. Nee, je mag alles zelf doen. Super chill!

De meeste schilderijen zijn echt zo gaaf en grappig. Ik heb geen idee of ze deze wel eens wisselen. Als ik zo op de site kijk, dan lijkt het alsof ze wel tekeningen wisselen. Dan is het ook leuk om er nog eens heen te gaan, haha. Zo sta ik nu bijvoorbeeld op de foto met Trump, maar die zullen ze vast over een tijdje weer weghalen.

Ben je dus op vakantie of in de buurt van Los Angeles en ben je in Hollywood, dan zou ik zeker even een kijkje nemen hier. Het is echt heel apart en je krijgt hele gave foto’s moet ik zeggen. Leuk om mee te maken voor jong en oud!

Zou jij naar het Museum of Illusions gaan?

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

  1. Hoi Merle, ik ken dit museum niet, wat leuk! Helaas zie ik mezelf binnenkort niet in Los Angeles rondstappen, dus deze tip gaat iig aan mij voorbij. gr. Jeannet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *