KRUU Photobooth huren voor reünie 

Hoi! Ik had vorig weekend een super leuk evenement. Samen met twee oud klasgenoten heb ik een reünie van onze basisschool georganiseerd. Dit was een groot succes en een hele gezellige middag. We konden samen op de foto die middag door middel van de KRUU Photobooth. Ik vertel je er meer over een KRUU Photobooth heen voor reünie en ik deel een kortingscode.

Kruu Photobooth huren voor reünie

Het idee om een reünie te organiseren is een tijdje geleden al opgekomen. We hebben hier een half jaar voorbereiding aan gehad. Niet elke dag hoor, haha. Vooral veel via de app groep overleggen. Zaterdag 25 februari 2023 was het dan zo ver. We zagen elkaar na ongeveer 15 jaar weer terug. Echt een hele gezellige middag. 

KRUU Photobooth huren

We hadden de reünie in onze oude basisschool in de hal. Versierd met ballonnen en slingers. Oude foto’s van vroeger, drinken en lekkere hapjes. En daarbij dus een Photobooth van KRUU. Met deze Photobooth konden we met elkaar op de foto en deze foto’s gelijk meenemen. De Photobooth kun je namelijk huren bij KRUU. Voor elke gelegenheid waarbij je het leuk vind om met elkaar op de foto te gaan als aandenken. Denk aan: bruiloften, verjaardagen of een reünie. 

Foto’s maken en printen

Je maakt een foto en deze wordt gelijk uitgeprint door de printer die meegeleverd is en aangesloten is op de Photbooth. De Photobooth is een paar dagen van te voren bij mij afgeleverd. Deze moet je eerst even testen. Mocht er dan iets niet werken of goed zijn, dan kun je KRUU nog op tijd berichten en kunnen zij een oplossing zoeken. Echt heel erg fijn. Van te voren kon ik in een online portaal al een thema kiezen voor de foto’s, denk aan: achtergronden en een eventuele tekst voor bij de foto’s. Dit heb ik allemaal ingesteld van te voren.

De Photobooth zet je heel makkelijk in elkaar. In het boekje staat precies hoe. Daarna kun je gelijk al foto’s maken. Super leuk en gezellig. Ook zijn de bijgeleverde props leuk om te gebruiken voor bij de foto’s. Zo krijg je echt grappige foto’s. En iedereen had een heel leuk aandenken van die middag. Het brengt ook sfeer mee want iedereen wilde graag met elkaar op de foto. In gekke houdingen of met leuke props. Zo is het ijs tussen iedereen ook snel gebroken. Echt grappig om te zien.

Moet je zeggen dat ook vooral de oud-leerkrachten die we hadden uitgenodigd veel lol ermee hadden, haha. Plezier voor jong en oud dus met een KRUU Photobooth. Een paar dagen erna werd de Photobooth bij mij thuis weer opgehaald. Er zat een retour stikker bij en zo kon deze makkelijk terug. 

Korting!

Mocht je nu denken? Leuk zo’n Photobooth. Die wil ik ook huren. Met mijn code: KRUUxGIRLSTHINGS krijg je 10 euro korting op het huren van de Photobooth en krijg je de verzekeringswaarde van 20 euro voor niks. Dus eigenlijk heb je een prijsvoordeel van 30 euro! De code is geldig t/m 28 maart 2023.

KRUU Photobooth huren

 Zou jij wel eens een Photobooth huren voor een feestje?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1148

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *