Herfstfoto’s – Kruisbergse bos-

herfstfoto's

Hoi! Het is misschien een beetje laat, want over een paar weken is het al winter….. Maar onze zomer heeft langer geduurd en dus kwam de natuur pas later op gang met zijn herfstkleuren. Een paar weken geleden ben ik naar het bos geweest met een vriendin om een lekker stuk te wandelen en om wat herfstfoto’s te maken. We maakten onder andere foto’s van mijn nieuwe rode winterjas. Maar de natuur was zo mooi die dag. We maakten een aantal mooie herfstfoto’s.

Kruisbergse bos

De herfstfoto’s die je voorbij ziet komen, zijn in het Kruisbergse bos gemaakt in Doetinchem. Samen met Karlijn heb ik hier een stuk gelopen. We hebben ongeveer dezelfde ronde gemaakt die we altijd met de gym op de middelbare school liepen (de bosloop in gymtaal). Alleen maakten we de ronde iets groter. Onderweg zagen we veel mooie bomen, kleuren en onze grote missie was: paddenstoelen vinden! Ja, die ene uit het liedje….. Helaas hebben we die niet echt kunnen vinden.

herfstfoto's

Wel hebben we andere mooie plaatjes kunnen schieten. Met de spiegelreflex camera heb ik verschillende standjes gebruikt om wat te spelen met de helderheid en de kleur. Het standje: herfstkleuren kwam nu zeker van pas. Het geeft een heel gaaf effect.

Herfstfoto’s

herfstfoto's

herfstfoto's
Daar begint onze tocht.

herfstfoto's
Haha, we kwamen trouwens wel wat paddenstoelen tegen… Niet de mooiste, maar hé toch wat!

herfstfoto's
De zwart/wit functie op de camera pakt best mooi uit.

herfstfoto's
Haha dit doet mij altijd aan kerst denken….

herfstfoto's

herfstfoto's
Er zijn al een hoop blaadjes gevallen van de bomen.

herfstfoto's
Deze bomen lijken net kunst. Echt een mooi gezicht.

herfstfoto's
We kwamen ook nog wat dieren tegen.

herfstfoto's
En deze gezellige vriend, hihi.

herfstfoto's

herfstfoto's

herfstfoto's
Die kleuren, daar word je toch blij van?!

herfstfoto's

herfstfoto's

herfstfoto's
En bij dit laantje hadden we de auto staan en dit betekend: een einde aan onze wandeling door het bos.

Dat waren dan ook de herfstfoto’s in de Kruisbergse bossen. Het was echt een hele fijne wandeling en er zijn mooie foto’s uit gekomen. Als het in de winter gaat sneeuwen, is dat ook een mooi moment om foto’s te maken. Lijkt mij in ieder geval ook een zeer leuk idee!

Maak jij graag foto’s van de natuur? En welke foto vind je erg mooi gelukt? 

 

Misschien is dit ook leuk?

20 comments

  1. Ik denk voor mij een van de mooiste dingen van de herfst/winter. De mooie kleuren in de natuur. Voor de rest kan ik eigenlijk niks moois vinden! Dat ligt meer aan mij, want ik heb helemaal niks met de herst/winter. Regen, regen, vroeg donker, koud. Gelukkig hebben we dan de kleuren nog 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *