Foto op canvas doek – voor nieuwe kamer?-

Hoi! Een foto op canvas doek. Ik vind dat altijd mooi. Nu moet ik je alleen eerlijk bekennen, dat ons huis al zo vol hangt. Waar moet ik zoiets dan kwijt? Nou, ik heb gelukkig een oplossing gevonden! In de vorige persoonlijke update kon je al lezen dat mijn vriend is verhuisd. Hij is van een kleinere kamer naar een grote kamer gegaan. De muren waren daar best nog leeg en wit…. Door Saal-Digitaal heb ik een foto op canvas doek laten drukken en deze kan nu super mooi in de nieuwe kamer van mijn vriend!

Foto op canvas doek


Dit is de foto op canvas doek. Het is een foto van mij in Park Guëll toen ik afgelopen mei in Barcelona was. De vlog ervan kun je HIER zien. Ik vond het zo mooi daar en überhaupt is Barcelona een prachtige stad. Een stedentrip om nooit te vergeten. En dat gebeurd nu ook niet meer door deze foto op canvas doek! De herinnering hangt nu in huis.


Het doek is 40 x 50 cm. De foto is staand gemaakt, dus heb ik ook voor een staand doek gekozen. De foto is mooi afgewerkt door deze om te slaan. Er zitten ook nog wat bevestigingshoutjes bij. De kwaliteit van de foto is er niet op achteruit gegaan en dat vind ik super fijn. De foto is met een spiegelreflex camera gemaakt en die maakt natuurlijk mooie foto’s. Op het doek blijft de foto mooi en de kleuren komen mooi uit.

In de nieuwe kamer


Het doek heb ik dus nu tijdelijk aan mijn vriend gegeven. Zijn muren zijn nog zo kaal, dat dit de boel een beetje leuker maakt, haha. Wie weet heb ik zelf binnenkort een plekje in huis gecreëerd waar de foto kan hangen en als wij gaan samen wonen, dan krijgt deze zeker een plekje in huis!


De foto hangt echt leuk boven de bank. Een gezellig huiselijk gevoel. Het canvas doek kon ik dus helemaal zelf samenstellen. Je download namelijk een programma van Saal-Digitaal en hiermee kun je foto’s toevoegen die je op het canvas doek wilt hebben. Het was wel even een gepruts en je moet het programma wel eerst doorhebben. Naast canvas doeken , hebben ze ook ander materiaal om een foto op te laten drukken (Alu- Dibond, Acrylglas, hardschuimplaat, Galleryprint). En niet alleen doeken kun je laten bedrukken. Je kunt er ook fotoboeken, kalenders, poster en andere dingen maken.

foto op canvas doek

De foto op canvas doek vind ik erg leuk! Echt super gaaf. En mijn vriend vind dat ook, haha. Anders had hij hem niet opgehangen. Als wij gaan samenwonen gaat deze foto ook zeker een leuk plekje krijgen. Zo kan ik altijd terug denken aan de mooie stad Barcelona!

Wat vind jij van het canvas doek?

 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *