Eigen gemaakte fotokalender winnen!

eigen gemaakte fotokalender

Hoi! Ik heb iets super leuks! Ik heb laatste namelijk een eigen gemaakte fotokalender besteld. Jep, gepersonaliseerd met foto’s en al! In dit artikel laat ik je de kalender zien en hoe ik deze gemaakt heb. Niet heel lastig hoor…… En het leukste van alles is nog eens dat ik een fotokalender mag weggeven! Deze kan jij dan ook helemaal samen stellen.

Eigen gemaakte fotokalender

eigen gemaakte fotokalender

De fotokalender maken, heb ik via hetfotoalbum gedaan. Het is eigenlijk een verjaardagskalender. Zo’n kalender die je bij iedereen op de wc ziet hangen waar de verjaardagen van de familie en vrienden op staat. Precies die heb ik gemaakt. Of althans: gepersonaliseerd met foto’s. Ik heb namelijk gekozen voor een verjaardagskalender zonder jaartal. Eigenlijk kan je deze kalender dus altijd gebruiken. Hij is niet jaar gebonden.

De verjaardagskalender heeft standaard alle dagen van de maand erop staan en jij kan hier dan één of meerdere foto’s aan toevoegen. Rond Valentijn heb ik deze kalender gemaakt en het is eigenlijk ene beetje een cadeautje voor Thijs geworden. Alvast een leuk item voor als we gaan samenwonen dacht ik zo. Ik heb namelijk allemaal foto’s toegevoegd van ons samen. Een Thijs en Merle kalender.

eigen gemaakte fotokalender

Je eigen gemaakte fotokalander wordt zo afgedrukt dat je er nog op kan schrijven. De belangrijkste verjaardagen van vrienden en familie kunnen Thijs en ik hierop dus kwijt. Zo vergeet je geen verjaardag meer. En je kan er natuurlijk ook andere belangrijke data op kwijt.

eigen gemaakte fotokalender

Winactie

Nu ben ik wel zo blij met mijn eigen gemaakte fotokalender, maar jij kan er ook eentje winnen! Via hetfotoalbum mag precies zo’n zelfde fotokalender weggeven (fotokalender maat L, zonder jaartal). Natuurlijk niet helemaal hetzelfde, want als je deze wint, kan jij er zelf foto’s aan toevoegen. Neem niet aan dat je Thijs en mij in je huis wilt hangen, haha.

Wat moet je doen om deze kalender te winnen?

-Laat een reactie achter op mijn blog dat je meedoet en laat een geldig e-mail adres achter.

– Geef mijn Facebook pagina een like en het bericht waarin ik deze blogpost heb gedeeld.

– Geef de Facebook pagina van hetfotoalbum een like.

-Volg mij op Instagram en geeft de post een like waarop je deze fotokalender ziet.

eigen gemaakte fotokalender

Niet moeilijk toch dacht ik zo?! Deze winactie loopt tot maandag 4 maart. Op dinsdag 5 maart maak ik de winnaar bekend! Heel veel succes allemaal. Ik ga maar eens aan de slag om wat verjaardagen alvast toe te voegen aan mijn eigen gemaakte fotokalender.

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

8 reacties

  1. Zo super leuk! Wij hebben ook zo’n kalender in de wc. Met foto’s is hij natuurlijk nog veel leuker en die heb ik zelf op mijn slaapkamertje hangen met alle verjaardagen erin omdat ik alles vergeet haha!

  2. Wat leuk! Ik doe graag mee want zo’n kalender lijkt mij ook top. Ik heb alleen geen Facebook dus hopelijk is meedoen via Instagram voldoende. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *