Destroyed spijkerjack outfit

Hoi! Ik ben mij toch eens even blij met mijn nieuwe destroyed spijkerjack! I’m in love with it. Het spijkerjack draag ik dan ook zeer graag. Hoe kom ik aan het spijkerjack? Deze kocht ik in Barcelona. In de winkel Stradivarius liep ik dit pracht exemplaar tegen het lijf. Deze super leuke winkel zit ook in Nederland. Dus wie weet is het spijkerjack daar ook te vinden. Het spijkerjack stylen vind ik erg leuk om te doen en kan dan ook wel duizenden outfits ermee bedenken hihi. Kijk mee naar één van de outfits die ik met mijn destroyed spijkerjack maakte.

Destroyed spijkerjack outfit


Het destroyed spijkerjack combineer ik met een destroyed jeans, haha. Alles kapot. De broek is van de Bershka en is high waisted. Het T-shirt wat ik draag is namelijk wat korter en komt van de Primark. Dit staat super leuk op een high waisted jeans. En dan draag ik nog een vrolijke zonnebril erbij en deze heb ik ook in Barcelona gekocht.


Ohja en schoenen, die draag ik er ook nog bij haha. Deze komen van de Van Haren en zijn met een kurkzool. Zo vet! Het witte van de schoenen komt weer een beetje terug in mijn T-Shirt.


En de rode details op het shirtje vind ik erg leuk staan bij het destroyed spijkerjack. Het geeft een speels en beetje Amerikaans effect of iets. Ik vind het in ieder geval erg leuk. Lekker sportief.


En dan match ik nog meer, haha. Rode nagels! Deze kleur is van Essie. Het rode komt terug in mijn shirt en matcht lekker bij het spijkerjack.

destroyed spijkerjack

De outfit ga ik zeker vaak dragen. Ik voel mij er fijn in en heeft iets sportiefs. Merle blij! Haha. Vind jij de outfit ook leuk? Of heb je ook een destroyed spijkerjack. Ze zijn helemaal in nu en ik vind het een leuk fashion item. Hoe style jij dan een destroyed spijkerjack? Laat een reactie achter, dat zou ik leuk vinden.

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *