Romantische avond met WithLove tv + winactie jaarabbonement

WithLove tv

Hoi! Tijdens het herfstige en koude weer zit ik super graag op de bank met een dekentje. En dan een filmpje aan, warme chocolademelk en wat lekkers erbij. Ja love it! Thijs vindt het ook heerlijk om een avondje op de bank te zitten. En dan is het helemaal leuk om samen een romantische film te kijken. Dit kan nu ook via WithLove tv. Ik vertel je er meer over!

Feelgood movies

Thijs en ik kijken graag romantische comedy’s. Deze zijn natuurlijk te vinden via Videoland of Netflix. Maar via WithLove tv heb je de keuze uit alleen maar romantische comedy films. Hoe leuk is dat?! Je vindt hier een groot aanbod aan romantische films. Het zijn vooral Amerikaanse films, maar zo her en der vind je ook wat Nederlandse films.

WithLove tv

Ik heb natuurlijk al wat rondgekeken op WithLove en ik heb zeker al wat leuke films gezien. Zo staan de films: Can’t by my love, Savannah, Two Night Stand en nog veel meer van dit soort films op mijn lijstje om te kijken. Zo heerlijk om die te kijken op de bank als het al lekker donker is en de kaarsjes aan zijn.

Xmas WithLove tv

Met deze donkere dagen is Kerst ook in aantocht en laat je bij WithLove tv nou ook helemaal goed zitten met Kerstfilms (Xmas WithLove). Er staan al meer dan 23 Kerstfilms op de site en vanaf 1 december komt er elke dag een Kerstfilm bij. Ook hier staan er al wat leuke films van op mijn lijstje: Back to Christmas, My First Miracle & Christmas Cupcakes. Deze ga ik zeker kijken!

Ben jij ondertussen ook benieuwd geworden naar WithLove tv? Je kunt WithLove namelijk een maand gratis uitproberen! Dat is zeker handig en leuk. Neem een kijkje op DEZE PAGINA en kijk een maand gratis naar de heerlijke feelgood movies en romantische kerstfilms! (geef even aan dat je via Girls-Things bij een maand gratis kijken bent gekomen, danku!)  Zeker leuk om dit in de maand december te gebruiken.

WithLove tv

Winactie

Is een maand te kort voor jou? Ik mag ook drie jaarabonnementen weggeven op WithLove tv! Een jaar lang heerlijk wegzwijmelen met romantische films. Lijkt jou dit wat? Wanneer je je aanmeldt voor een gratis proefperiode via mij, maak je ook kans op een jaarabonnement.

Tot en met zondag 24 december (daarna natuurlijk ook nog) kun je je aanmelden. Op maandag 25 november kiest WithLove dan drie aangemelde deelnemers uit en zij winnen een jaarabonnement. Zij ontvangen een e-mail van WithLove met alle informatie daarin.

WithLove tv

Heel veel succes en als je een maand gratis kijkt:  Have fun! Dat worden heerlijke avonden met leuke films op de bank. Lekker alvast in Kerstsferen komen. Ik hou ervan! Ik plof weer lekker op de bank voor een volgende film.

Welke Kerstfilm kijk jij graag? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *