Zonnebrillen stash – oude zonnebrillen-

zonnebrillen stash

Hoi! Mijn zonnebrillen stash is volgens mij best wel groot. In mijn nachtkasje liggen er dan ook best veel. Vroeger was ik verslaafd aan het kopen van zonnebrillen. Samen met mijn vriendin ging ik shoppen en kwam vaak terug met een zonnebril. Oepsieeee. Ook heb ik er aardig wat gekregen van familie. In deze video leek het mij leuk om deze la weer eens open te doen en te kijken wat voor soort zonnebrillen er allemaal in liggen. Deze zonnebrillen draag ik namelijk niet echt meer. Er zijn nu 5 zonnebrillen die ik wel vaak draag en afwissel. Deze liggen in een lade beneden, zodat ik daar makkelijk bij kan.

Deze laat ik ook zien, maar ik was zelf het meest benieuwd naar de oudere zonnebrillen. Er zitten echt pracht exemplaren tussen, haha. Ook altijd leuk om deze weer op te zetten en te kijken hoe de zonnebrillen ook alweer stonden. Ik heb er smakelijk om kunnen lachen, haha. Van veel zonnebrillen weet ik niet meer waar ik ze gekocht heb of hoe ik eraan komt, maar gek genoeg van een aantal ook nog wel. Dat schoot mij ineens te binnen tijdens het filmen. Het viel mij ook op dat er veel zonnebrillen tussen zitten met grote glazen joh. En dan bedoel ik echt hele grote glazen, haha. Kijk mee naar de video: zonnebrillen stash en zie alle zonnebrillen voorbij komen en mijn gekke hoofden met de zonnebrillen op.

Zonnebrillen stash:

En, heb je ook net zo gelachen als ik? Wat een grote zonnebrillen hè, haha. Echt geniaal. Ik denk dat ik deze zomer vast nog wel een nieuwe zonnebril aanschaf. Op de één of andere manier voel ik dat aankomen, haha. Er zijn zoveel leuke zonnebrillen op de markt. Dat model die dus kapot is (die van de V&D), daar zou ik graag een vervangbaar exemplaar voor willen. Bij Comegetfashion.com heb ik al leuke gezien! Of bij de Primark of H&M. Waahh, zoveel leuke winkels met zonnebrillen. Moeilijk om je dan in te houden, haha.

Vond je de video leuk, doe dan een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. En ik ben wel benieuwd of jij ook zo’n grote zonnebrillen stash hebt en welk model zonnebril op dit moment jouw favoriet is. Laat een reactie achter :).

 

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Leuk! Ik heb een aantal dure in mijn collectie en ook hele goedkope! Ik moet toegeven dat ik altijd de goedkope draag want die dure vind ik zonde haha!

  2. Een goede zonnebril vinden vindt ik erg lastig! Ik kring al heel snel hoofdpijn van de zon, ook als die niet zo vel schijnt. Wel moet ik eerlijk zeggen dat mijn duurste zonnebril geloof ik hooguit tussen de 15 a 30 euro is geweest. Daar zou ik nog wel een keer goed in willen investeren.

  3. Oeeef, ik ben niet de enige dat toch aardig wat zonnebrillen heeft 😉 Je hebt echt een zeer leuke collectie meid! Ik kocht vroeger vooral goedkopere brillen, maar tegenwoordig heb ik geïnvesteerd in een goede ray-ban want voor het auto rijden vind ik zelf deze zonnebrillen het beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *