Zin in de lente/zomer

Hoi! Het heeft even geduurd maar de eerste echte lentedagen zijn geweest. April doet wat hij wil en dat is te merken. Zo heb je een mooie lentedag en de dag erna is het koud en regenachtig. Ik geniet dan ook extra hard van die mooie dagen. Helemaal zin in de lente/zomer. Ik vertel je waarom!

Ik ben een echt zomermens. De lente vind ik ook heerlijk. Als de temperaturen maar boven de 20 graden zijn. Dan ben ik helemaal blij. Ik ben echt wel klaar met de kou en regen. In vertel je graag waar ik naar uitkijk met de lente/zomer in aantocht.

Waar ik het meeste zin in heb, zijn denk ik wel terrasje. Heerlijk om in de middag spontaan te denken met vriendinnen we gaan even lekker op het terras zitten. Een speciaal biertje erbij of een wijntje. Of heerlijk ‘s avonds uiteten op het terras. Ik heb daar zo veel zin in!

Zomerkleding dragen is gewoon tien keer leuker dan winterkleding. In de ochtend denken: oh, heerlijk ik kan en jurkje aan en je bent klaar voor de dag. Nu moet je nog denken: welke broek en trui doe ik daarop. En nog een jasje mee of niet? In de zomer is een heerlijk jurkje al voldoende. Love it!

Ook zo fijn om je zonnebril weer op te kunnen, haha. Ja, ik kijk daar echt naar uit. Dit is gelijk een reminder voor mij om een zonnebril in mijn auto te leggen bedenk ik mij nu.

Terwijl ik dit artikel type, zit ik binnen op de bank. Sloffen aan en nog net geen dekentje over mijn benen. In de lente en zomer zit ik altijd heerlijk buiten met mijn laptop. Zo fijn! Lekker buiten werken. En ook toffe outfitfoto’s kunnen buiten gemaakt worden. Heerlijk!

Zin in de lente/zomer

Dan de festivals die eraan komen. Yeah, zin in! Zo heb ik al kaartjes voor Dreamfields en gaan we ook nog kaartjes scoren voor Strandfestival Zand. Deze zijn pas in juli en augustus. Dus nog even geduld hebben. En ook de Nijmeegse Vierdaagse feesten niet vergeten. Het eerst volgende feestje: Koningsdag. Ik hoop zo op mooi weer dan.

Mooi weer betekent ook meer markten en braderieën waar we staan met onze webshop. Ik vind het altijd zo leuk om op een zomerdag op de braderie te staan. Lekker buiten in het zonnetje, gezellige klanten helpen. Laat het marktseizoen lekker beginnen!

Zin in de lente/zomer

Ook fijn dat het in de avond langer licht is. Lekker buiten onder onze overkapping zitten of in de avond nog op een terras. Je voelt je gelijk een stuk beter, haha.

Het is wel duidelijk dat ik zin in de lente/zomer heb. Waar kijk jij het meeste naar uit deze tijd?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *