Wooninspiratie – toekomstige huis inrichten

wooninspiratie

Hoi! Wooninspiratie opdoen. Voor mijn gevoel is dat echt een herfst dingetje. Wanneer de blaadjes vallen, heb ik altijd het gevoel dat mensen ‘drang’ hebben om hun huis een beetje opnieuw in te richten. Alles lekker gezellig maken voor de koude wintermaanden. Een herkenbaar dingetje? Ik vind het zelf ook altijd leuk om door meubel zaken te lopen en wooninspiratie op te doen. I know: ik woon nog bij mijn ouders, maar dat maakt niet uit, haha. Maar ik ga ooit toch eens met Thijs samenwonen en alvast wat ideetjes opdoen qua inrichting van ons huis is niet verkeerd toch? Ik laat je zien wat ik wel leuk vind!

Ik kan uren in de Ikea of andere woonzaken rondkijken. Welke keuken vind ik mooi? Welke stijl wil in de woonkamer? Ja, wooninspiratie opdoen vind ik zeker leuk om te doen. Ook kan je tegenwoordig veel meubels online bestellen. Via emob.nl kun je bijvoorbeeld alles voor in huis online bestellen. Best handig eigenlijk. Ik keek wat rond op de site en vond leuke items die ik wel in mijn toekomstige huisje zou willen.

Slaapkamer

wooninspiratie
Dan gaan we beginnen boven bij de slaapkamer (belangrijk gedeelte, haha). Ik hou wel een beetje van een warme uitstraling in een slaapkamer. Slapen vind ik altijd een fijne bezigheid en als het dan gezellig om mij heen is, ben ik heel blij. Ik vind dit hout erg mooi van het bed en een bijpassende kast erbij vind ik heel gaaf! Dat wil ik zeker! En een lange spiegel op mijn kastdeur!

Woonkamer

wooninspiratie
Dan door naar de woonkamer. Ik vind dit white wash effect zo gaaf van de meubels. Daar houd ik echt van! En dan alles aanvullen met lichtroze items. Denk aan roze vaasjes en dat soort dingen. Dat vind ik echt tof staan. Misschien moet ik Thijs dan wel even overhalen? Haha.

Keuken

wooninspiratie
De keuken. Belangrijk onderdeel, want Thijs en ik hebben vaak honger, haha. Ik hou wel een beetje van een moderne keuken en vind dit paars wel grappig. Ik vind het alleen niet zo bij de woonkamer dan passen. Misschien als het een licht roze kleur heeft! Dat lijkt mij heel gaaf. Met de uitstraling van de kastjes enzo vind ik wel heel mooi.

Badkamer

wooninspiratie
De badkamer wil ik rustig en wit. Witte kasten en wastafel. Dat vind ik wel mooi. Boven de wastafel zou ik wel graag een grote spiegel willen, hihi. En een douchecabine. Een bad hoef ik niet per sé. Maar een ruime douche vind ik wel heerlijk!

Verder wooninspiratie

En verder komt er vast nog een stoort kantoorkamer in ons huis. Daar kan Thijs dan zitten achter de computer of ik achter de laptop. Dat is dan ook een ruimte waar ik foto’s kan maken voor mijn blog en video’s kan opnemen. In de woonkamer komt natuurlijk nog een lekkere hoekbank. In een beetje een lichtbruin kleurtje met licht roze kussens lijkt mij tof. Daarbij een tv en een glazen salontafeltje met leuke beeldjes erop.

Maar aan al die meubels en accessoires zit natuurlijk wel een prijskaartje. Hoewel het bij emob.nl wel mee valt! Maar toch zullen we nog even moeten sparen…. En ik moet wat te dromen hebben toch? En wooninspiratie opdoen kan altijd en zo heb ik straks vast en zeker een duidelijk beeld wat ik wil in mijn eigen huisje, hihi.

Welke stijl in huis vind jij mooi?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

2 reacties

  1. Ja heerlijk hè dat rondstruinen. WIj gaan binnenkort aan de zolder beginnen, deze word omgebouwd tot kantoor. Ik bij nu al heel vaak op pinterest te vinden voor inspiratie. Kan niet wachten tot we beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *